Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä

Blogi

Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä. Julkaisemme blogissamme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä webinaareja.

Medianäkyvyys ennusti presidentinvaalien tulosta toisella kierroksella

Kokoamme mielenkiintoisia havaintoja mediaseurantapalvelumme avulla informatiivisiin artikkeleihin. Tällä kertaa tarkastelemme Suomen presidenttiehdokkaiden medianäkyvyyttä Ylen viidessä viimeisessä gallupissa aina presidentin valintaan toisen kierroksen lopuksi.

Yrityksen tiedottaminen ja maine

Yritysten tiedotus on avainasemassa maineen rakentamisessa ja ylläpitämisessä, vaikka se ei aivan yksin pystykään takaamaan yritykselle hyvää mainetta. Tässä artikkelissa kerromme, mitä ottaa huomioon kun rakennetaan ja ylläpidetään yrityksen mainetta tiedottamisen, somen ja mediaseurannan avulla.

Webinaaritallenne: Mediakentän murros – vieraana Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila

Brändinhallinta pähkinänkuoressa

Brändinhallinta keskittyy siihen, miten brändiä rakennetaan, ylläpidetään, seurataan ja kehitetään. Brändi on imago tai julkisuuskuva, joka näkyy ulospäin, mutta sen rakentaminen lähtee organisaation sisältä.

Huuhkajat-huumasta huolimatta Leijonat voitti mediahuomiossa keväällä

Kokoamme mielenkiintoisia havaintoja mediaseurantapalvelumme avulla lyhyisiin ja informatiivisiin artikkeleihin. Tällä kertaa tarkastelemme miesten jääkiekon ja jalkapallon mediahuomiota keväältä 2023.

Webinaaritallenne: Miten mitata ja hyödyntää media-analyyseja? – vieraana Ellun Kanat

Webinaaritallenne: Miten viestintä tukee Tampereen kaupungin strategiaa?

Kilpailuttajan opas mediaseurantaan

Kuinka hankkia lisää asiakkaita mediaseurannan avulla – 5 vinkkiä

Mediaseuranta taipuu moneen käyttötarkoitukseen, kun käyttää hieman aikaa oikeanlaisten hakusanojen perkaamiseen ja seurantojen viilaamiseen. Lue vinkkimme siitä, miten asiakashankintaa voi toteuttaa mediaseurannan avulla.

6 syytä tehdä mediatiedotteet itse

Mediatiedotteen rakentaminen voi olla haastavaa, mikäli organisaatiossa ei ole vahvaa viestinnän asiantuntijaa. Monille organisaatioille viestintätoimiston käyttäminen voikin tuntua ainoalta tavalta toteuttaa pitkäjänteiseistä ja laadukasta viestintää. Millaisissa tilanteissa kannattaa kuitenkin hoitaa tiedotus itse ja miksi?