Case Suomen World Vision

Mediaseurantapalvelu sujuvoittaa pienen toimiston arkea

Mediaseurantapalvelu sujuvoittaa pienen toimiston arkea

Suomen World Vision on yksi maan suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä. Sen tavoitteena on suojella lasten oikeuksia Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Järjestö käyttää työssään Lianan mediaseuranta- ja tiedotejakelupalvelua.

Sujuvaa yhteistyötä useamman vuoden ajan

Sujuvaa yhteistyötä useamman vuoden ajan Anna Pollari Erityistä kiitosta ansaitsee Lianan asiakaspalvelu ja -tuki. Kaikkiin kysymyksiin on aina saanut nopeasti vastauksen. Anna Pollari Viestintäpäällikkö, Suomen World Vision

Hyväntekeväisyysjärjestö päätyi valitsemaan Lianan palvelut helppokäyttöisyyden ja joustavuuden takia. Myös suositukset saivat Suomen World Visionin valitsemaan Lianan. Suomen World Visionin ja Lianan yhteistyö on sujunut asiakkaan mukaan erittäin hyvin jo useamman vuoden ajan. Oma Liana-yhteyshenkilö on aktiivisesti yhteydessä sekä kysyy palautetta palveluiden toimivuudesta. Asiakkaan toiveita otetaan myös mielellään vastaan palveluiden kehittämiseksi.

Mediaseurantapalvelu tehokäytössä

Mediaseurantapalvelu tehokäytössä Anna Pollari Palveluiden käyttäminen on helppoa ja se on myös nopea opettaa uudelle kollegalle. Anna Pollari Viestintäpäällikkö, Suomen World Vision

Lianan mediaseurantapalvelu on sujuvoittanut Suomen World Visionin toimiston arkea huomattavasti: eri tiimit saavat suoraan käyttöönsä mediaosumakoosteet, joita he voivat käyttää työssään. Lisäksi palvelussa on helppo koostaa omia raportteja järjestön eri tarpeisiin. Suomen World Visionin tehtävänä on suojella lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Siksi kehitysyhteistyöstä, ihmisoikeuksista ja kehityspolitiikasta käytävää keskustelua on erittäin tärkeää seurata.

Mediaseurannan lisäksi järjestö lähettää omia tiedotteita Lianan tiedotejakelupalvelulla.

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä