Uusi nimi, sama tuttu työkalu sähköpostimarkkinointiin

Tammikuussa 2019 Koodiviidakko siirtyi käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies myös kotimaassaan Suomessa. Postiviidakko on nyt LianaMailer – tutustu työkaluun tarkemmin.

Vie sähköposti­markkinointisi uudelle tasolle

Keskity työhösi, älä teknologiaan – moderni sähköpostimarkkinointi onnistuu vaivattomasti käyttäjäystävällisen ratkaisumme avulla. LianaMailer-työkalun yksilöllisten viestipohjien avulla luot brändisi mukaisia uutiskirjeitä ja optimoit ne eri laitteille vain muutamalla klikkauksella. Tarjoa sidosryhmillesi arvokasta sisältöä mittaamalla ja tehostamalla digimarkkinointiasi ja viestintääsi aidon datan pohjalta. Tutustu työkalumme ominaisuuksiin ja hintaan.

Ominaisuudet ›Hinnoittelu ›

Kiinnostuitko?

Tutustu Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisuumme tarkemmin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja he kertovat lisää palveluistamme.

Pyydä demo
Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud