Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä

Blogi

Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä. Julkaisemme blogissamme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä webinaareja.

Webinaaritallenne: Johda datalla, älä mutulla – Web-analytiikan vaihtoehdot markkinoijalle

6 syytä tehdä mediatiedotteet itse

Mediatiedotteen rakentaminen voi olla haastavaa, mikäli organisaatiossa ei ole vahvaa viestinnän asiantuntijaa. Monille organisaatioille viestintätoimiston käyttäminen voikin tuntua ainoalta tavalta toteuttaa pitkäjänteiseistä ja laadukasta viestintää. Millaisissa tilanteissa kannattaa kuitenkin hoitaa tiedotus itse ja miksi?

Markkinoinnin trendit vuonna 2023 – miltä näyttää kuluva vuosi?

Vuosi 2023 on jo verraten pitkällä, joten on hyvä aika ottaa silmäys kohti kuluvan vuoden markkinoinnin trendejä. Miltä vuosi 2023 näyttääkään markkinoijalle?

Webinaaritallenne: Markkinoijat vastasivat: Markkinoinnin automaation hyödyt ja haasteet vuonna 2023

Viestinnän vastuullisuus ja strateginen merkitys organisaation menestyksen kulmakivinä

ProComin toimitusjohtaja Jarno Forssell vieraili Lianan webinaarissa ja kertoi vastuullisen viestinnän tärkeydestä, viestinnän strategisesta merkityksestä organisaatioille sekä viestinnän roolin korostumisesta kriisiaikoina.

Markkinoinnin automaatio vuonna 2023 -opas

Kuinka rakentaa hyvä lehdistötiedote?

Hyvän lehdistötiedotteen tunnistaa usein siitä, että se on lähes sellaisenaan julkaisuvalmis. Hyvä tiedote on kirjoitettu ytimekkäästi ja ymmärrettävästi, sen aihe on ajankohtainen ja kiinnostava ja sen ydinsanoma on tuotu selkeästi esille. Tiedote mukailee rakennetta, joka on todistetusti toimiva.

Webinaaritallenne: Viestinnän vaikuttavuus ja merkitys organisaation menestyksessä

9 askelta: näin teet onnistuneen verkkosivu-uudistuksen

Tavoitteiden määrittelystä palveluntarjoajan valintaan: mitä verkkosivu-uudistuksessa tulee ottaa huomioon, ja miltä näyttää onnistunut verkkosivujen uudistusprojekti? Tämä artikkeli kuljettaa sinut läpi onnistuneen sivustouudistuksen.

Webinaaritallenne: Hakukoneoptimoinnin perusteet - Vinkkejä parempiin hakukonesijoituksiin