Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

“Minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi takaisin”

Nimi: Harri Niskala
Toimipaikka: Oulu
Titteli: Marketing Development Representative
Koulutus: Liiketalouden tradenomi

Olen Harri Niskala ja palasin töihin Liana Technologiesille maaliskuussa 2020. Työskentelin aiemmin Lianalla asiakkuusvastaavana ja lähdin uusien haasteiden pariin syksyllä 2016. Halusin kuitenkin palata takaisin työpaikan yhteishengen ja ainutlaatuisen ilmapiirin vuoksi. Olin otettu siitä, miten lämpimästi minut toivotettiin tervetulleeksi takaisin.

Olin haaveillut jo parin vuoden ajan luovasta työstä, joka liittyisi markkinointiin ja yrityksen näkyvyyden kehittämiseen. Törmäsin Marketing Development Representativen työpaikkailmoitukseen Facebookissa ja mietin hakemista pitkään ja hartaasti – huimat 10 minuuttia. Kuvasin ja editoin hakemusvideon ja lähetin sen jo samana iltana. Pari viikkoa työhaastattelun jälkeen sain puhelinsoiton, jossa minun kerrottiin saaneen työn.

Työskentelen osana markkinointi- ja customer success -tiimejä. Työtehtäviini kuuluu suomenkielisten webinaarien suunnittelu, toteutus, markkinointi ja kehittäminen. Lisäksi tuotan ja isännöin omaa podcastiamme LianaCastia. Olen myös apuna erilaisissa videotuotannoissa.

Työpäivieni sisältö vaihtelee paljon. Yhden viikon työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi podcast-vieraiden buukkausta ja haastattelujen suunnittelua, uutiskirjeiden luomista sekä webinaarien valmistelua. Viihdyn työtehtävieni parissa ja koen niiden olevan ominta itseäni.

Lianalla työskentelyssä pidän erityisesti siitä, että täällä työntekijään luotetaan. Vastuu ja vapaus kulkevat sopuisasti yhdessä. Myös mahdollisuus kehittää omaa rooliaan yrityksessä on ehdoton plussa!

Jaa

Lisää tarinoita