Nimi vaihtui, sama tuttu työkalu

Tammikuussa 2019 Koodiviidakko siirtyi käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies myös kotimaassaan Suomessa. ViidakkoMonitor on nyt LianaMonitor – tutustu työkaluun tarkemmin.

Seuraa julkisuuskuvaasi, kilpailijoitasi tai toimialaasi ja onnistu paremmin viestinnässä

Mediaseurantapalvelun avulla seuraat brändiisi, toimialaasi ja kilpailijoihisi liittyvien avainsanojen ja tekoälyn avulla, mitä eri medioissa tapahtuu. Miljoonia kansainvälisiä medioita, blogeja ja keskustelufoorumeita yli 60 kielellä seuraava Liana®Monitor-mediaseurantatyökalu hyödyntää oppivaa tekoälyä, joka osaa käydä läpi lähettämäsi tiedotteen sisällön ja etsiä uutismediasta kaikki siihen liittyvät uutiset.

Ominaisuudet ›

Seuraa signaaleja ja trendejä omalla alallasi

Kerää olennaista tietoa ja dataa organisaatiosi johdolle nykytilanteen analysointiin ja tulevien trendien tunnistamiseen. Vastaanota ilmoituksia toimialaasi liittyen, ole ajan tasalla lakimuutoksista, seuraa mielipidevaikuttajia ja puhutuimpia aiheita, sekä kerää dataa päätöksentekijöille.

 

Ymmärrä dataa mediaseurannan takana

LianaMonitorista saat automaattisesti luotuja analyysejä tarpeisiisi seurantoihisi perustuen. Analyysejä voi hyödyntää eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi dataa johdolle päätöksenteon tueksi. Voit tutustua oman PR-työsi vaikutuksiin ja siihen, kuinka kilpailijanne ja yhteistyökumppaninne ovat edustettuna mediassa. Analyyseistä näet, mitkä ovat trendaavat aiheet ja millaisilla muutoksilla voi olla merkitystä omalla alallasi.

 

Helppoa mediaseurantaa LianaMonitor Appin avulla

Mediaseuranta on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. LianaMonitor-sovelluksemme avulla voit vastaanottaa ilmoituksia sinua kiinnostavista aiheista reaaliajassa suoraan kännykkääsi. Lisäksi voit lukea osumat suoraan lähteestä, luoda ja tarkastella raportteja mobiililaitteellasi, määritellä osumien sävyn, sekä antaa osumille tägejä.

 

Kiinnostuitko?

Tutustu Liana®Cloud PR & Media -viestintäkokonaisuuteemme tarkemmin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja he kertovat lisää palveluistamme.

Pyydä demo
Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud