Uusi nimi, sama tuttu työkalu markkinoinnin automaatioon

Tammikuussa 2019 Koodiviidakko siirtyi käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies myös kotimaassaan Suomessa. ViidakkoCEM on nyt LianaAutomation – tutustu työkaluun tarkemmin.

Sitouta asiakkaasi markkinoinnin automaatiolla

Tunnista liidiesi ja asiakkaidesi todelliset tarpeet ja ylitä heidän odotuksensa oikein ajoitetuilla markkinointitoimenpiteillä – täysin automaattisesti kerätyn asiakasdatan pohjalta. LianaAutomation skaalautuu kaiken kokoisille toimijoille ja soveltuu sekä B2B- että B2C-puolen yritysten moninaisiin tarpeisiin. Tutustu työkalun ominaisuuksiin tarkemmin!

Ominaisuudet ›

Generoi laadukkaita liidejä automaatiojärjestelmällä

Markkinoinnin automaation avulla voidaan houkutella potentiaalista asiakasta tietyn tuotteen tai yrityksen piiriin jo ennen kuin tämä on tunnistautunut – aivan ostoprosessin ensimetreiltä lähtien. Hyödyntämällä LianaAutomationin liidien pisteytysjärjestelmää voit lisäksi pisteyttää eri toimintoja, kuten uutiskirjeklikkauksia ja oppaiden latauksia, ja ohjata näin parhaat liidit myyntitiimillesi.

Ohjaa liidit eteenpäin ostopolulla

Automatisoiduilla drip-kampanjoilla kuten tervetulias- ja kiitosviesteillä tai tapahtuma- ja ostoskorimuistutuksilla ohjaat liidisi kohti asiakkuutta. LianaAutomationin erittäin tarkasti kohdennettujen automaatioketjujen avulla liidisi eivät pääse viilenemään matkan varrella. 

Paranna asiakasuskollisuutta

Asiakkaiden segmentointi tuo viestintäsi lähemmäs yksittäisiä vastaanottajia – automaation avulla lähetät heille oikeat viestit juuri oikeaan aikaan. Markkinoinnin automaation avulla voit herätellä passivoituneet asiakkaasi ja tarjota heille aidosti hyödyllistä sisältöä. Näin voit kehittää asiakassuhteita sekä syventää asiakasuskollisuutta.

Kiinnostuitko?

Tutustu Liana®Cloud Marketing Automation -ratkaisuumme tarkemmin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja he kertovat lisää palveluistamme.

Pyydä demo
Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud