ViidakkoCEM™ - Markkinoinnin automaatioihin

ViidakkoCEM™ - Markkinoinnin automaatioihin

ViidakkoCEM™ - Markkinoinnin automaatioihin Eva-Magia Vogasianos Parhaat ristiinmyyntikampanjamme ovat nostaneet keskimääräisen asiakkuuden arvoa jopa 230 %. Eva-Magia Vogasianos Markkinointikoordinaattori, Tempur Sealy

ViidakkoCEM™ on markkinoinnin automaatiojärjestelmä ja asiakastietokanta, joka kerää tietoa eri digitaalisista kanavista. Sen avulla voidaan tuottaa käyttäjäprofiiliin perustuvaa kohdennettua viestintää. Asiakastietoon perustuvan analytiikan avulla päästään yhä lähemmäs yksittäistä verkkopalvelun käyttäjää, tuottaen relevanttia viestintää joka on osumatarkkuutensa ansiosta myös tehokasta. Samalla CEM säästää yrityksen resursseja, sillä taustalla toimiva teknologia on rakennettu automaatioiden varaan.

Ota yhteyttä ViidakkoCEM.fi

Viestintää oikeaan aikaan, oikealla sisällöllä

Viestintää oikeaan aikaan, oikealla sisällöllä

Verkkokävijöiden seuranta ei ole asiana uusi – uutta on kuitenkin sen tuloksena syntyvän analytiikan saumaton yhdistäminen markkinoinnin työkaluihin.

ViidakkoCEM luo verkkopalvelun käyttäjästä profiilin, joka tietää kävijän mielenkiinnon kohteet tai vaikkapa ostohistorian. Käyttäjäprofiiliin ennalta määritetyt triggerit laukaisevat markkinointitoimenpiteen, kun verkkokävijän käyttäytymisessä tapahtuu tietty muutos tai esimerkiksi, kun tietty aika on kulunut. Relevantti ja oikea-aikainen viestintä on tärkeä asia koko asiakaskokemuksen rakentumisen kannalta – CEMin avulla pääset toteuttamaan yksilöllisiä viestiketjuja ja astumaan näin ollen askeleen eteenpäin massoille ja segmenteille markkinoinnista.

Lue case ViidakkoCEMin käytöstä

Säästä yrityksen resursseja, markkinoinnista tinkimättä

Säästä yrityksen resursseja, markkinoinnista tinkimättä

Automatiikan ansiosta CEM ei ole ainoastaan tehokas työkalu, vaan myös yrityksen resursseja säästävä.

Se soveltuukin erinomaisesti yrityksille, joiden verkkopalveluissa on suuri määrä toisistaan demografisesti tai esimerkiksi ostokäyttäytymiseltään poikkeavia kävijöitä. Yksilöllisen ja kohdennetun viestinnän haaste kasvaa tällöin entistä kovemmaksi, usein jopa mahdottomaksi. ViidakkoCEM™ on ratkaisu, joka analysoi sekä käyttäjien profiilin että toteuttaa varsinaiset markkinointitoimenpiteet puolestasi.

Luo tehokkaita Google Ads -kampanjoita

Luo tehokkaita Google Ads -kampanjoita

Google Ads -integraation avulla hyödynnät monikanavaista markkinointidataa entistä tehokkaammin ja luot tarkasti kohdennettuja mainoskampanjoita.

ViidakkoCEMin Google Ads -integraatio auttaa sinua kohdentamaan mainoksiasi haluamillesi kohdeyleisöille. Voit valita mainontasi kohteeksi esimerkiksi:

  • Uutiskirjeesi klikkaajat - kohdista heille vaikkapa videomainos, joka liittyy kirjeesi sisältöön.
  • Tuotesivusi vierailijat - tarjoa heille 50 % alennus sivulla esiteltyyn tuotteeseen.
  • Blogiartikkelisi lukijat - houkuttele heidät uudelleen sisältöjesi pariin mainostamalla heille artikkeliin liittyvää opasta.

Lue lisää Google Ads -integraatiostamme

Kiinnostutko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää ViidakkoCEM:stä!

Kiinnostutko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää ViidakkoCEM:stä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, esittelemme mielellämme ViidakkoCEMiä tarkemmin.

Asiantuntijoidemme kanssa pääset myös keskustelemaan syvemmin siitä, kuinka markkinoinnin automaatioratkaisut palvelisivat parhaiten juuri teidän liiketoimintaanne ja toimialaanne. ViidakkoCEMin avulla voit täydentää digimarkkinoinnin pilvipalvelukokonaisuuden ja nivoa näin yhteen verkkopalvelun, sähköisen markkinoinnin ja analytiikan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä