Postiviidakko on nyt LianaMailer

Tammikuussa 2019 Koodiviidakko siirtyi käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies myös kotimaassaan Suomessa. Postiviidakko on nyt LianaMailer – tutustu työkaluun tarkemmin.

Katso esittely

Vie sähköposti­markkinointisi uudelle tasolle

Keskity työhösi, älä teknologiaan – moderni sähköpostimarkkinointi onnistuu vaivattomasti käyttäjäystävällisen ratkaisumme avulla. LianaMailer-työkalun yksilöllisten viestipohjien avulla luot brändisi mukaisia uutiskirjeitä ja optimoit ne eri laitteille vain muutamalla klikkauksella. Tarjoa sidosryhmillesi arvokasta sisältöä mittaamalla ja tehostamalla digimarkkinointiasi ja viestintääsi aidon datan pohjalta. Tutustu uutiskirjetyökalun ominaisuuksiin ja hintaan.

Ominaisuudet ›Hinnoittelu ›

Sitouta B2B- ja B2C-asiakkaasi

Uutiskirjeet ovat henkilökohtainen ja kustannustehokas tapa jakaa informaatiota organisaationne toiminnasta sekä yritysmyynti- että kuluttajapuolella. LianaMailerilla tunnistat lupaavimmat liidisi ja tarjoat heille arvokasta sisältöä personointia ja automatisoituja viestejä hyödyntäen – juuri oikeaan aikaan.

Mittaa ja kasvata sähköpostimarkkinointisi ROI:ta

Tiesitkö, että sähköpostimarkkinoinnin sijoitettujen eurojen tuottoprosentti (ROI, eli Return on Investment) on edelleen yksi digitaalisen markkinoinnin suurimmista? Helppokäyttöisten analytiikkaominaisuuksien avulla näet yhdellä vilkaisulla, mitkä osat uutiskirjeestäsi toimivat ja mitkä vaativat hienosäätöä. Selkeät grafiikat, yksittäisen asiakkaan näkymä, lämpökartat ja jaettu raportointi auttavat sinua kehittämään uutiskirjekampanjoitasi.

Noudata GDPR:ää oikean uutiskirjetyökalun avulla

Viimeisimmän GDPR-asetuksen noudattaminen on helppoa opt-in -tilauslomakkeiden sekä tilaajien ja postituslistojen selkeän hallinnan avulla. Euroopassa sijaitsevat palvelimet mahdollistavat läpinäkyvän kommunikoinnin sidosryhmillesi ympäri maailman.

Kiinnostuitko?

Tutustu Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisuumme tarkemmin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja he kertovat lisää palveluistamme.

Pyydä demo
Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud