Postiviidakko™ - Työkalu ammattimaiseen sähköpostiviestintään

Postiviidakko™ - Työkalu ammattimaiseen sähköpostiviestintään

Postiviidakko™ - Työkalu ammattimaiseen sähköpostiviestintään Aki Kaukola Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että Postiviidakko on kehittyvä järjestelmä, joka tuo uusia tuoteinnovaatioita ulottuvillemme. Ja tuki-chat on kyllä loistava! Aki Kaukola Brand Manager, Mazda, Inchcape Motors Finland

Postiviidakkoon luottavat sadat yritykset ja useat valtionhallinnon organisaatiot sekä Suomessa että ulkomailla. Sen avulla toteutetaan helposti sähköpostimarkkinointi, näyttävät graafiset uutiskirjeet ja mobiilimarkkinointi. Postiviidakko voi olla juuri niin yksinkertainen tai niin monipuolinen työkalu kuin asiakkaan tarve vaatii, siksi se onkin yhtäaikaa käytössä niin pienillä yrityksillä kuin alan vaativimmillakin asiakkailla. Postiviidakon käyttäjät ovat lähes poikkeuksetta erittäin tyytyväisiä ja suosittelevat työkalua mielellään muille.

Ota yhteyttä Postiviidakko.fi

Postiviidakon käyttäjäystävällisyys on omaa luokkaansa

Postiviidakosta erityisen tekee se, että se on suunniteltu alusta alkaen markkinointia ja viestintää työkseen tekevien käyttöön.

Se on ympäröity lempeään käyttöliittymään, eikä käyttäjä siten tarvitse tuekseen IT- tai ohjelmointiosaamista. Työskennellessäsi Postiviidakko apunasi voit siten rauhassa keskittyä olennaiseen eli sisältöön, me huolehdimme tekniikasta sekä siitä, että viestit näyttävät tyylikkäiltä ja avautuvat oikein vastaanottajan päässä. Itse viestit luodaan helppokäyttöisellä editorilla, jossa viestipohja mukautuu tarpeesi mukaan ja kuvat skaalautuvat automaattisesti oikeaan kokoon. Pohjat tehdään valmiiksi yrityksenne ilmeen mukaiseksi, sinun tehtäväksesi jää siis vain se tärkein, eli kohdennetun ja kirjeen lukijaa kiinnostavan sisällön luominen.

Viesti luotettavalla tavalla, hyvämaineisten palvelimien kautta

Postiviidakon käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia viestien läpimenosta tai roskapostisuodattimista.

Liana Technologiesin (ent. Koodiviidakko) hyvämaineiset palvelimet sijaitsevat Suomessa, ja niiden kautta lähetetään yli miljardi uutiskirjettä vuodessa. Postiviidakolla toteutettuna viestisi lähtevät varmasti ja ongelmitta maailmalle, vaikka kirjeelläsi olisi satoja tuhansia vastaanottajia. Myös viestipohjien toimivuus on taattu, sillä testaamme ne kaikilla yleisimmillä sähköpostiohjelmilla ja mobiililaitteilla. Postiviidakolla tehdyissä kirjeissä kuvat avautuvat aina suoraan ilman erillistä lataamista. Näin varmistamme, että viestisi on mahdollisimman tehokas ja näyttävä vastaanottajan silmissä.

Asiantunteva tukipalvelu ja tuote, joka ei vanhene käsiin

Postiviidakko tarjotaan aina SaaS (Software as a Service) -palveluna.

SaaS ei ole meille pelkkä käsite, vaan sisältää lupauksen: mahdolliset ongelmat ratkotaan käden käänteessä eikä ohjelmisto vanhene käsiin. Asiantuntevaan tukitiimiimme saat yhteyden sähköpostilla, puhelimitse sekä Online Chatin välityksellä. Toisessa päässä sinulle vastaa aina ihminen, ei robotti. Oulun pääkonttorissa istuva, yli 20:n hengen tuotekehitystiimimme taas varmistaa sen, että Postiviidakko vastaa tarpeisiisi nyt ja myös tulevaisuudessa. Todella iso osa Postiviidakon uusista ominaisuuksista on lähtöisin omilta asiakkailtamme ja toivomme, että näin tulee myös aina olemaan.

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

SLO

SLO

SLO Oy on Suomen johtava sähkö- ja teletarvikkeiden tukkuliike. SLO palvelee mm. sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä.

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Tekes

Tekes

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija.

Land Rover

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.

97% käyttäjistä suosittelisi Postiviidakkoa kollegoilleen

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai lue lisää osoitteesta Postiviidakko.fi!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai lue lisää osoitteesta Postiviidakko.fi!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai tutustu Postiviidakkoon tarkemmin tuotesivustolla osoitteessa Postiviidakko.fi.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! Tutkimusten mukaan sähköpostimarkkinoinnin ROI (Return On Investment) on paras kaikista digimarkkinointikeinoista, siksi yhä usemmat organisaatiot hyödyntävät uutiskirjeitä osana viestintäänsä. Sähköpostimarkkinointi on nopea ja tehokas tapa viestiä – Postiviidakko tekee siitä myös helppoa.

Ota yhteyttä Postiviidakko.fi