Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Webinaaritallenne: Vältä nämä virheet - näin uudistat verkkosivustosi menestyksekkäästi

0
Webinaaritallenne: Vältä nämä virheet - näin uudistat verkkosivustosi menestyksekkäästi
Jaa

Miten verkkosivu-uudistus toteutetaan ketterästi niin, että se helpottaa sivustoa päivittävien markkinoijien työtä?

Monet verkkosivustot uudistetaan isolla rahalla muutaman vuoden välein, sillä sivustopohja on kankea ja sitä on vaikea muokata organisaation tarpeiden muuttuessa. Sisällöntuottajat kokevat, että sivuston ylläpito ja päivittäminen on hankalaa ja aikaavievää tai vaatii runsaasti kehittäjien apua.

Sivuston helppo muokattavuus on ensiarvoisen tärkeää, jotta markkinointitoimenpiteet voivat onnistua. Tässä webinaarissa käymme läpi verkkosivu-uudistuksen yleisimmät sudenkuopat ja kerromme, kuinka ne vältetään.

Miksi kannattaa katsoa tämä webinaari?

Vieraanamme ovat Evermaden CTO Jaakko Alajoki ja Digital Strategist Miikka Vento. Evermade on toteuttanut projekteja mm. Roviolle, Slushille, Porschelle ja Helsingin kaupungille. Annamme vinkit verkkosivu-uudistukseen, joka helpottaa sisällöntuottajien päivittäistä työtä. Kerromme, kuinka pitkäikäinen sivusto rakennetaan ja käymme läpi, mitä helppo muokattavuus käytännössä tarkoittaa.

 

Huom! Nähdäksesi webinaaritallenteen, anna evästehallinnassa suostumus vähintään Markkinointi-kohtaan. Avaa evästehallinta.