Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Webinaaritallenne: Kenelle WordPress sopii ja mistä projektin hinta muodostuu?

0
Nainen katsoo webinaaria Kenelle WordPress sopii ja mistä projektin hinta muodostuu?
Jaa

WordPress kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, mutta mitä se maksaa ja sopiiko se juuri sinun tarkoituksiisi? Tässä webinaarissa kerromme, millaisissa tapauksissa WordPress on oikea valinta verkkosivualustaksi.

Miksi kannattaa katsoa?

Näytämme erilaisten käytännön esimerkkien kautta, millaisiin toteutuksiin WordPress-alusta soveltuu. Kerromme, mistä sivuston hinta muodostuu ja millaisella budjetilla sinun tulisi lähteä liikkeelle.

Kenelle webinaari sopii?

👉 Henkilöille, jotka ovat päivittämässä verkkosivujaan lähitulevaisuudessa ja haluavat ymmärtää, miten WordPress-toteutusten kustannukset muodostuvat.

👉 Henkilöille, jotka haluavat ymmärtää, millaisiin tarpeisiin WordPress sopii ja millaisia sivustoja WordPressillä voi käytännössä rakentaa.

Tämä on Lianan ja Evermaden ensimmäinen yhteinen webinaari! Yhdistimme voimamme Evermade Oy:n kanssa kasvattaaksemme WordPress-osaamistamme. Evermade on toteuttanut projekteja mm. Roviolle, Slushille, Porschelle ja Helsingin kaupungille.

Asiantuntijoina mukana keskustelemassa ovat Lianan Key Account Manager Jenni Remes ja Evermade Oy:n CTO Jaakko Alajoki. Keskustelua isännöi Lianan Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Huom! Nähdäksesi webinaaritallenteen, anna evästehallinnassa suostumus vähintään Markkinointi-kohtaan. Avaa evästehallinta

Katso webinaaritallenne:

Tykkäsitkö artikkelista?
Peukuta tästä!

Kommentti

Kommentit

Ei kommentteja