Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Webinaaritallenne: Verohallinnon mediaviestintä – miten virasto voi viestiä mutkattomammin

0
Kaksi naista keskustelee kokoushuoneessa Verohallinnon mediaviestintä – miten virasto voi viestiä mutkattomammin -webinaarista
Jaa

Verohallinto on ottanut monellakin tapaa uuden kulman virastojätin asemassa kansalaisille viestimiseen. Taustalla ovat kunnianhimoiset tavoitteet olla lähestyttävä, yleissivistävä ja tehokas viranomaisorganisaatio.

Miksi webinaaritallenne kannattaa katsoa?

Webinaarissa ovat vieraana Verohallinnon viestintäsuunnittelijat Heta Kylmämaa ja Mari Valkonen. Kuulet suoraan heiltä, miten Verohallinto tekee mediaviestintää ja millaisia toimenpiteitä prosesseihin on viime aikoina tehty, jotta viestintä olisi viraston uuden linjan mukaisesti mutkattomampaa. 

Mitä webinaarissa käydään läpi?

👉 Verohallinnon tiedottamisen prosessia on kevennetty ja siitä on muokattu enemmän viestijälähtöistä. Heta ja Mari kertovat myös toimittajataustan hyödyistä ja miten se näkyy läpimenossa.

👉 Viestinnän mittaaminen Verohallinnolla kattaa sekä laadulliset että määrälliset mittarit. Osa tiedotteista sisältää tiukkaa asiaa vaikkapa päivämääristä liittyen verojen maksuun ja osan aiheista halutaan kuitenkin olevan selkeästi yleissivistäviä ja yhteiskunnassa näkyviä teemoja kommentoivia.

👉 Verohallinto tekee sisäistä mediavalmennusta, eli viestinnän tiimi kouluttaa viraston sisällä esimerkiksi asiantuntijoita vastaamaan medialle.

Webinaarin lopuksi käydään läpi kysymyksiä ja kommentteja. Keskustelemme myös mediaviestinnän prosesseista peilaten esiteltyihin tapoihin.

Huom! Nähdäksesi webinaaritallenteen, anna evästehallinnassa suostumus vähintään Markkinointi-kohtaan. Avaa evästehallinta. 

Katso webinaaritallenne: