Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Webinaaritallenne: Uusi työkalu WordPress-sivustosi sisällön personointiin

0
Webinaaritallenne: Uusi työkalu WordPress-sivustosi sisällön personointiin
Jaa
Liity odotuslistalle!

Pian WordPress-sivustojen personointi onnistuu LianaAutomation-työkalun avulla. Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa uutiset työkalun päivityksistä.

Liity odotuslistalle ›

Verkkosivuston sisältöjen personoinnilla voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä: personoitu sisältö palvelee ja puhuttelee kävijää sen sijaan, että kaikille tarjoillaan kaikkea. Yksilöityjen sisältöjen myötä kävijä saa vierailustaan enemmän irti ja hänestä tulee todennäköisemmin asiakas.

Uusi työkalu mahdollistaa tämän, ja webinaarissa käsittelemme mm. miten hyödyntää personointia ja A/B-testausta Wordpress-verkkosivustolla. Luvassa on paljon käytännön esimerkkejä!

Asiantuntijat webinaarissa

Evermaden CEO Julius Haukkasalo ja Lianan Business Director Jussi Kuparinen keskustelevat personoinnin hyödyntämisestä WordPress-sivustolla uuden personointityökalun avulla. Webinaaria luotsaa Lianan Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Huom! Nähdäksesi webinaaritallenteen, anna evästehallinnassa suostumus vähintään Markkinointi-kohtaan. Avaa evästehallinta.

 

 

Liity odotuslistalle!

Pian WordPress-sivustojen personointi onnistuu LianaAutomation-työkalun avulla. Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa uutiset työkalun päivityksistä. Liity listalle ›