Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Webinaaritallenne: Näin personoit verkkosivustosi sisällöt datan pohjalta

0
Webinaaritallenne: Näin personoit verkkosivustosi sisällöt datan pohjalta webinaarimainos
Jaa
Liity odotuslistalle!

Pian WordPress-sivustojen personointi onnistuu LianaAutomation-työkalun avulla. Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa uutiset työkalun päivityksistä.

Liity odotuslistalle ›

Haluatko parantaa verkkosivun asiakaskokemusta personoinnilla ja kasvattaa konversiota, mutta et tiedä miten verkkosivujen sisältöjä käytännössä personoidaan? Katso tallenne Näin personoit verkkosivustosi sisällöt datan pohjalta -webinaarista ja opi.

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Lianan Business Director Jussi Kuparinen ja Evermaden CEO Julius Haukkasalo. He keskustelevat personoinnin hyödyntämisestä käytännön esimerkkien kautta: mitä mahdollisuuksia WordPress tarjoaa personointiin ja kuinka markkinoinnin automaatio ja sen keräämä data taipuu personoinnin tarpeisiin. Webinaaria luotsaa Lianan Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Webinaarin aiheina ovat muun muassa:

  • Miten hyödyntää personointia ja A/B-testausta verkkosivustolla? Konkreettisia esimerkkejä
  • Sisällön personointi WordPress-alustalla
  • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen personoinnin näkökulmasta, case LianaAutomation

Huom! Nähdäksesi webinaaritallenteen, anna evästehallinnassa suostumus vähintään Markkinointi-kohtaan. Avaa evästehallinta. 

 

Liity odotuslistalle!

Pian WordPress-sivustojen personointi onnistuu LianaAutomation-työkalun avulla. Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa uutiset työkalun päivityksistä. Liity listalle ›