Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi, Tiedottaminen

Viesti ry viestii monipuolisesti Lianan ratkaisujen avulla

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry on Suomessa ainoa viestinnän alan työmarkkinajärjestö, jonka tehtävä on hoitaa jäsentensä ammatillista edunvalvontaa. Viestin jäsenet työskentelevät viestinnän, markkinoinnin, median ja vuorovaikutuksen asiantuntija- ja johtotehtävissä tai opiskelevat viestinnän alaa korkeakoulussa.

Viesti ry lähettää jäsenilleen kerran kuussa jäsenkirjeen, johon on koottu erittäin kattavasti tietoa tapahtumista, koulutuksista, eduista, tutkimuksista, lakiasioista sekä muista jäseniä mahdollisesti kiinnostavista viestinnän alan asioista. Lisäksi Viesti ry lähettää täsmäviestejä liittyen isompiin tapahtumiin tai tempauksiin.

Jäsenviestintää ja tiedottamista ammattijärjestöjen tarpeisiin

Viestin kaltaiselle järjestölle on erittäin tärkeää pystyä viestimään jäsenilleen tehokkaasti ja ammattimaisesti. Organisaation oman ilmeen mukaiset uutiskirjeet ovat ehdottomasti paras keino informoida jäsenistöä tärkeistä aiheista ja ajankohtaisista tapahtumista. Samanaikaisesti muun visuaalisen materiaalin kanssa yhtenäinen uutiskirje vahvistaa jäsenten kokemusta yhteenkuuluvuudesta.

Oikein kohdennetulla tiedottamisella on potentiaalia saada media kiinnostumaan järjestölle ja sen jäsenille tärkeistä kysymyksistä sekä itse järjestöstä ja sen toiminnasta. Tiedottamalla järjestö voi myös ottaa kantaa itselleen tärkeisiin teemoihin ja trendeihin tai nostaa omia teemojaan ja tärkeiksi kokemiaan aiheita julkiseen keskusteluun.

Helpompaa uutiskirjeiden kokoamista ja kohonneita avausprosentteja

Viesti ry:llä on Lianan ratkaisuista käytössä sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailer sekä ePressi lehdistötiedotteiden lähettämiseen. Työkalujen avulla järjestö viestii jäsenilleen ja tiedottaa omasta toiminnastaan sekä viestinnän alasta yleisemmin.

Liana valikoitui palveluntarjoajaksi keskitettyjen palvelujen sekä uutiskirjeviestinnän tehokkaan kohdentamisen vuoksi. Tehokas kohdentaminen johtaa lähes poikkeuksetta parantuneisiin avausprosentteihin. Keskitetyt palvelut ovat järjestöille suuri etu, koska käytössä on pienet resurssit.

Lianan palvelut ovat helpottaneet ja nopeuttaneet uutiskirjeiden kokoamista, mutta myös auttaneet meitä tavoittamaan yhä paremmin kohderyhmämme.
Anni Haaparanta
Viestintäpäällikkö, Viesti ry


Viesti ry:n viestintäpäällikkö Anni Haaparanta antaa kehuja myös hyvin soljuneesta yhteistyöstä Lianan kanssa. Annin mukaan yhteydenottoihin on aina saatu oikein ystävällistä ja nopeaa palvelua. Ohjelmistojen käyttäminen on myös ollut nopeaa ja ne on rakennettu käyttäjäystävällisiksi, mikä on helpottanut käyttöönottoa.

LianaMailerin käyttöönoton jälkeen Viestin uutiskirjeiden avausprosentit ovat kasvaneet ja järjestö pystyy helpommin seuraamaan, mitkä aiheet tai linkit kiinnostavat eniten heidän kohderyhmäänsä.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Pyydä demo