Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Palvelut

Media-analyysilla tietoa viestinnän vaikuttavuudesta Ammattiliitto Jytylle

Ammattiliitto Jyty Ry on keskisuuri palkansaajien ammattiliitto, jonka jäsenet ovat pääasiallisesti kunnissa, kuntayhtymissä, seurakunnissa, järjestöissä, kuntaomisteisissa yrityksissä ja liikelaitoksissa työskenteleviä ammattilaisia. Jytyn jäsenet eivät koostu vain yhden alan tekijöistä, vaan monien eri ammattialojen osaajista. Jytyläisillä onkin yhteensä noin yli 2 000  ammattinimekettä.

Aktiivisella ammattialatoiminnallaan Jyty pyrkii vahvistamaan edustamiensa alojen arvostusta ja edunvalvontaa. Tukena ammattiliiton viestinnän vaikuttavuuden tarkasteluun Ammattiliitto Jyty hyödyntää Lianan media-analyyseja, joiden avulla voidaan tarkastella liiton näkyvyyttä eri alustoilla. 

Selkeä kokonaiskuva liiton medianäkyvyydestä

Jytylle tehty media-analyysi keskittyi tarkastelemaan edellisen vuoden näkyvyyttä suomalaisissa verkkomedioissa ja näköislehdissä. Lianan ammattilaisten toteuttaman analyysin avulla saatiin  menneeltä vuodelta  puolueettomia näkökulmia ammattiliiton medianäkyvyyteen sekä konkreettista dataa päätöksenteon tueksi.

Kerätty aineisto ja analyysi ovatkin saaneet kiitosta, sillä niistä koottu raportti on liiton mukaan ollut erityisesti selkeä ja laadukas, mikä on helpottanut tietojen tarkastelua. Analyysin pohjalta on pystytty muodostamaan selkeä kuva liiton näkyvyydestä ja erityisesti siihen vaikuttavista tekijöistä, mikä mahdollistaa viestinnän toimenpiteiden suunnittelun ja kehittämiseen jatkossa. 

Lianan kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä!
 
Jaana Parkkola
Viestintäjohtaja, Ammattiliitto Jyty Ry

 

Jytyn tiimi on ollut tyytyväinen myös siihen, kuinka helpostii raportin sisäinen jakaminen onnistuu. Raportista saatavia keskeisiä tietoja on pystytty vaivatta poimimaan ja liittämään muun muassa osaksi liiton vuosikertomusta.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä