Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi, Markkinoinnin automaatio

Sähköpostimarkkinoinnin työkalu ammattikorkeakoulun viestinnän tukena

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on Satakunnan alueen ammattikorkeakoulu, jonka kampuksia sijaitsee Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Satakunnan ammattikorkeakoulussa opiskelee yli 6000 opiskelijaa, joille SAMK tarjoaa mahdollisuuden monialaiseen ja kansainväliseen koulutukseen. 

SAMKin päämääränä on tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin niin maakunnissa kuin lähialueilla sekä valituilla alueilla koko Suomessa. Satakunnan ammattikorkeakoulun slogan onkin: katse tulevaisuuteen. 

Sähköpostimarkkinoinnin työkalulla helpotusta työhön

Satakunnan ammattikorkeakoululla oli aiemmin käytössä toisen palveluntarjoajan työkalu uutiskirjeviestinnälleen, kunnes tuli aika muutokselle. Tuolloin tutustuttiin Lianaan, jonka sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailer osoittautui aikaisempaa käytössä ollutta palvelua monipuolisemmaksi, minkä johdosta päädyttiin vaihtamaan palvelutarjoajaa.

LianaMailerin käyttöönoton jälkeen Satakunnan ammattikorkeakoulu on saanut huomata, kuinka uusi työkalu pystyy tarjoamaan helpotusta työhön. Nopean opettelun jälkeen SAMKilla oli helppo hahmottaa LianaMailerin ominaisuudet ja pian saatinkin huomata, kuinka uutiskirjeviestintä on muuttunut aikaisempaa sujuvammaksi. Nyt aikaa jää enemmän muille toimille.

Helposti kontaktoitava asiakastuki toiminnassa mukana

Lianan asiakastuki on ollut aktiivisesti mukana koko Satakunnan ammattikorkeakoulun asiakkuuden ajan. SAMK:lla on koettu arvokkaana, että Lianan tuki on aina tarvittaessa käden ulottuvilla ja kyselyihin saadaan nopeat vastaukset mahdollisissa ongelmatilanteissa. Konkreettinen ja merkittävä osa yhteistyötä onkin ollut Lianan nopea reagoimiskyky ja aktiivinen yhteydenpito Satakunnan ammattikorkeakoululle, jotta laadukkaan palvelun tarjoaminen on ollut mahdollista. 

Saamme kysymyksiin nopeasti vastaukset ja Lianalta otetaan aktiivisesti yhteyttä meille päin.
Hanna Valtokivi
Viestintäpäällikkö
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Pyydä demo