Ura Lianalla

Tule Liana Technologiesille

Tule Liana Technologiesille

Menestystä ei saavuteta teknologialla, vaan ihmisillä.

Meidän menestystarinamme alkoi vuonna 2005, kun viisi visiönääriä yhdisti osaamisensa auttaakseen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia digitalisaation haasteissa. Ajatus on kantanut pitkälle. Nyt joukossamme yhdistyy 240 huippuammattilaisen taidot ja halu auttaa asiakkaitamme ympäri maailman. Tiimityöllä olemme saavuttaneet jo yli 3500 yrityksen luottamuksen ja tehneet kansainvälisen Liana Technologies -brändimme tunnetuksi Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. 

Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan. Tarinamme jatkuu. Tule sinäkin osaksi sitä.

Ota digitaalinen tulevaisuus käsiisi

Ota digitaalinen tulevaisuus käsiisi

Lianalla digitaalinen tulevaisuus on kirjaimellisesti käsissäsi. Kehitämme ensimmäisinä Suomessa tekoälypohjaista markkinointiteknologiaa, joten työskentelet markkinoiden edistyksellisimpien ohjelmistoratkaisujen parissa. Olet myös aktiivinen osa jatkuvaa kehitystyötämme, sillä kaikki työkalumme ja ohjelmistomme tehdään alusta lähtien talon sisällä.

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kenttä muuttuu nopeammin kuin koskaan. Samaan aikaan oma toimintakenttämme kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy jatkuvasti, joten voimme luvata sinulle  mielenkiintoisen ja haastavan työympäristön. Meillä pääset venyttämään taitojasi, laajentamaan osaamistasi ja oppimaan uutta joka päivä. Toimintamme kehittyminen avaa sinulle myös uusia mahdollisuuksia luoda unelmiesi ura. Tule ohjelmistokehittäjäksi Ouluun, lähde asiakkuuspääliköksi Dubaihin tai hyppää myyntityöhön Saksaan - tarvitsemme osaamistasi!

Löydä parhaat kollegat ja loistava työilmapiiri

Löydä parhaat kollegat ja loistava työilmapiiri

Työntekijämme tietävät, että parasta Lianalla ovat ihmiset ja yhdessä tekemisen meininki. Meillä työskentelee huikeat 27 kansallisuutta ja osaajia useilta eri aloilta. Saat siis ympärillesi aidosti kansainvälisen, motivoivan ja innostavan työyhteisön, jossa asiat tehdään alusta lähtien yhdessä hyvällä asenteella. 

Lianan henkeen kuuluu avoin ja välittävä ilmapiiri, josta olemme erityisen ylpeitä. Kaikki työntekijämme harjoittelijoista johtoportaisiin toimivat tiiviisti yhdessä, ja kuulumiset vaihtuvat päivittäin ruokapöydän tai kahvikupposen äärellä. Yhteishenkeä ylläpitävät myös tiimi-illat, kisailut ja muu yhdessä tekeminen työajan ulkopuolella. Liana Technologiesilla olet siis enemmän kuin työyhteisössä.

Koe arvostus osaamistasi kohtaan

Koe arvostus osaamistasi kohtaan

Lianalla teet työtä, jolla on merkitystä. Luotamme osaamiseesi ja annamme sopivasti vastuuta mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa pääset näyttämään kykysi ja halutessasi etenemään kehittyvässä organisaatiossamme.

Koska ihmiset ovat tärkein voimavaramme, panostamme myös hyvinvointiisi ja jaksamiseesi monin tavoin. Tarjoamme liikuntaetuja sekä kattavat terveydenhoitopalvelut sairastumisen tai tapaturman varalle. Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuksien ansiosta voit sovittaa työsi ja vapaa-aikasi elämänrytmisi mukaan.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Kaisa Mikkelä Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää avoimista tehtävistämme. Kaisa Mikkelä People & Culture Manager

Tule ohjelmistokehittäjäksi Ouluun, lähde asiakkuuspäälliköksi Dubaihin tai hyppää myyntityöhön Saksaan - Lianalla on avoimia työpaikkoja ympäri maailman. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Katso avoimet työpaikat

Jätä avoin hakemus

Harjoittelupaikat ja projektityöt

Harjoittelupaikat ja projektityöt

Opiskelija, tule meille tekemään opintoihisi kuuluva harjoittelu, projekti tai lopputyösi! Liana Technologiesilla pääset tutustumaan työelämään ja kerryttämään työkokemustasi rennossa, mutta opettavaisessa ympäristössä. Tarjoamme monipuolisesti harjoittelupaikkoja eri tehtävissä sekä mahdollisuuden suorittaa opintoihisi kuuluvia projekti- ja lopputöitä.

Tiesitkö, että yli 70% harjoittelijoistamme on saanut pysyvän paikan Liana Technologiesilta? Tarjoamme lähtökohtaisesti kaikille harjoittelijoille mahdollisuuden työllistyä meille pysyvästi harjoittelun jälkeen.

Hae harjoittelupaikkaa