Vahvista verkkonäkyvyyttänne

Hakukoneoptimointi (SEO) palveluna

Suurin osa ihmisistä löytää tarvitsemansa tiedon Googlen orgaanisen haun kautta. Hakukoneoptimointi tuo oikein tehtynä enemmän laadukkaita kävijöitä verkkosivuille ja verkkokauppaan. Lianan ammattilaisten kanssa saavutat parempia tuloksia hakukoneoptimoinnilla.

website mobile desktop

Miksi Liana on paras valinta SEO-kumppaniksi? 

Meillä on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin teknologioista ja niiden markkinoinnista. Kattavan kokemuksemme ansiosta voit luottaa, että suurimpaan osaan kohtaamistasi haasteista on jo olemassa ratkaisu. 

On edessäsi sitten uusi verkkopalveluprojekti tai nykyisen sivuston kehittäminen, autamme sinua varmistamaan parhaan mahdollisen verkkonäkyvyyden. Asetamme kanssasi oikeat tavoitteet, kerromme miten kannattaa lähteä liikkeelle ja huolehdimme, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään oikeita asioita suunnitteluvaiheesta käytännön toimenpiteisiin asti. Meidän tärkein tehtävämme on tuottaa teille tuloksia.

Mitä palveluun sisältyy?

Hakukoneoptimoinnin avulla löydät juuri oikeat asiakkaat ja ennen kaikkea, he löytävät teidät. Verkkonäkyvyyden palveluumme sisältyy:

 • SEO-auditointi, jossa kartoitetaan näkyvyyden nykytilanne
 • Hakusana-analyysi
 • Aloituspalaveri, jossa määritellään tavoitteet
 • Tulossuunnitelma, jonka tuella seurataan tavoitteiden toteutumista
 • Reaaliaikainen Google Data Studio -raportointiympäristö ja kuukausittainen raportti
 • Säännölliset kehityspalaverit ja tulosten läpikäynti

Teemme myös tarvittavat toimenpiteet verkkosivuston tai verkkokaupan uudistuksen yhteydessä hakukonenäkyvyyden säilyttämiseksi. Lisäpalveluna voimme tehdä esimerkiksi hakukonemainontaa ja sosiaalisen median mainontaa. 

Optimoimme kaikki sivustot – verkkokaupalla tai ilman  

Verkkosivujen hakukoneoptimointi

 • Miksi verkkosivujen hakukoneoptimointiin kannattaa panostaa? Kun verkkosivujen sisällöt ovat optimoitu, sivut myös löytyvät hakukoneista korkeammalta. Näin ollen verkkosivut tavoittavat enemmän asiakkaita ja kasvattavat yrityksen liikevaihtoa.
 • Miten tämä käytännössä tapahtuu Lianan kanssa? Teemme yhdessä 6-12kk tavoitesuunnitelman hakukonenäkvyytenne parantamiseksi. Oma hakukoneoptimoinnin asiantuntijasi tukee säännöllisesti sivustosi kehittämisessä ja käy tuloksia läpi.
 • Lisäpalveluna voimme tehdä esimerkiksi: Maksullista mainontaa (Google-mainonta, Some-mainonta), sekä erilaisia markkinoinnin automaatiokampanjoita.

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

 • Miksi verkkokaupan kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin? Kun verkkokaupan tuotekuvaukset ovat optimoitu, tuotteet löytyvät korkeammalta hakutuloksista ja täten verkkosivuille saadaan enemmän liikennettä ja myyntiä.
 • Miten tämä käytännössä tapahtuu Lianan kanssa? Teemme yhdessä 6-12kk tavoitesuunnitelman verkkokaupan myynnin kasvattamiseksi. Oma hakukoneoptimoinnin asiantuntijasi tukee säännöllisesti sivustosi kehittämisessä ja käy tuloksia läpi.
 • Lisäpalveluna teemme esimerkiksi: Maksullista mainontaa (Google-mainonta, Google Shopping, Some-mainonta), sekä lisä- ja ristiinmyynnin automaatioita.

Digitaaliset edelläkävijät

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, organisaatiota ja yli 20 pörssiyritystä. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29:ssä eri maassa, useilla eri kielillä. Mottomme onkin Liana️️ Marketers – ja rakkaus on molemminpuolista. Lue asiakastarinoita  ›

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Kiinnostuitko? Onko sinulla lisäkysymyksiä? Voit varata 30 minuutin tapaaminen asiantuntijamme kanssa! Halutessasi voit varata ajan kalenterin sijaan myös lomakkeelta.