Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Sain haastattelukutsun parissa tunnissa"

Nimi: Heidi Pruikkonen
Toimipiste: Oulu
Titteli: Front-end Developer & Designer
Koulutus: englantilaisen filologian maisteri

Olen Heidi Pruikkonen ja olen työskennellyt Liana Technologiesilla lokakuusta 2015 lähtien. Olen valmistunut englantilaisen filologian maisteriksi Oulun yliopistosta ja suoritin graafisen suunnittelun jatko-opintoja Oulun ammattikorkeakoulussa. Tällöin opiskelin myös front-end -koodaamisen perusteita. Olen aiemmin tehnyt projektitöitä esimerkiksi Oulun yliopistolla graafikkona ja projektiassistenttina sekä peliprojekteissa 3D-mallintajana.

Tiesin Liana Technologiesin muun muassa MegaMatchmaking-rekrytapahtumasta. Petrasin koodaamista vielä lisää itseopiskelulla, jonka jälkeen hain Lianalle suunnittelijaksi ja front-end -koodaajaksi avoimella hakemuksella heidän rekrysivujensa kautta. Parin tunnin kuluttua tästä sain kutsun haastatteluun.

Tällä hetkellä jokainen alkava sivustoprojekti on mielenkiintoinen, sillä voin miettiä, mitä uutta saan testata niiden toteuttamiseen. Parasta Lianalla työskentelyssä on työtehtävien monipuolisuus ja työaikojen joustavuus. Liana Technologiesia kuvailisin työpaikkana ilmapiiriltään avoimeksi, kansainväliseksi ja nopeatempoiseksi.

Jaa

Lisää tarinoita