Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Rakennan siltoja ihmisten ja tietokoneiden välille"

Nimi: Jussi Kuparinen
Toimipiste: Oulu
Titteli: Business Director, Marketing Automation

Olen Jussi Kuparinen ja olen työskennellyt Liana Technologiesilla vuodesta 2011. Työskentelin aiemmin toisessa IT-firmassa Etelä-Suomessa, mutta haaveilin takaisin Ouluun muuttamisesta. Törmäsin Lianaan eräässä asiakasprojektissa ja vakuutuin yrityksen tuotteista. Huomasin myös muutaman opiskelukaverini työskentelevän Lianalla, joten muutettuamme takaisin Ouluun halusin ehdottomasti liittyä tähän upeaan tiimiin. Ihmiset ja yhteishenki ovat aina olleet mahtavia Lianalla ja ne ovatkin asia, jota arvostan tässä työpaikassa eniten!

Aloitin Lianalla myynnissä erikoistuen kumppaniverkostomme ja yritystilien parissa työskentelyyn. Olen aina nauttinut asiakkaiden kanssa työskentelystä – autan mielelläni löytämään parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Olen saanut työskennellä vuosien aikana lukuisten asiakkaiden kanssa, ja siksi minulle tarjottiinkin mahdollisuutta ryhtyä Customer Success -tiimimme vetäjäksi.

Kahden palkitsevan vuoden jälkeen Customer Success -tiimissä vaihdoin asiakastyöstä tuotekehityksen pariin. Aloitin Business Directorina markkinoinnin automaatio -tiimissä tammikuussa 2019. Työskentelen tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, tuotekehityksen ja myynnin kanssa. Rakennan siis yhä siltoja ihmisten ja tietokoneiden välille.

Jaa

Lisää tarinoita