Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Parasta on mahdollisuus kehittää itseäsi"

Nimi: Fanni Mäki
Toimipaikka: Oulu
Titteli: Communications Specialist
Koulutus: Filosofian maisteri, englantilainen filologia

Olen Fanni Mäki ja työskentelen Lianan markkinointitiimissä. Valmistuin filosofian maisteriksi Oulun Yliopiston englantilaisen filologian koulutusohjemasta, mutta valmistumisen jälkeen en tiennyt mitä tehdä tai mille urapolulle astua. Kuultuani avoimesta paikasta Liana Technologiesilla laitoin hakemuksen sisään ja aloitin Office Managerin työt vuonna 2014. 

Elokuussa 2016 halusin vaihtaa ympäristöä hetkeksi miettiäkseni, mihin suuntaan haluaisin kehittyä. Kiitos hyvän työnantajasuhteen, pystyin työskentelemään vuoden ajan Uudesta-Seelannista, jossa työstin käännöksiä markkinointiin. Erään kerran vietin kokonaisen viikon hostellin sisätiloissa työstäen tärkeää käännöstä, samalla kun ulkona vallitsi täydellinen trooppinen sää.

Palattuani Suomeen hain paikkaa Lianan markkinointitiimistä, ja nyt Communications Specialistin roolissa olen täysin elementissäni. Olen vastuussa lehdistötiedotteista sekä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Lisäksi kirjoitan artikkeleita ja teen webinaareja.

Rakastan työni joustavuutta sekä luottamusta, jota saan osakseni. Lianan toimistolla on rento tunnelma ja saat olla täysin oma itsesi. Parasta Lianassa on se, että saat kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä työskennellä haluamiesi asioiden parissa.

Jaa

Lisää tarinoita