Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Monikulttuurisessa ympäristössä työskentely on hauskaa"

Nimi: Yini Wang
Toimipaikka: Oulu
Titteli: Senior Front-end Developer
Koulutus: Bachelor in Business Administration

Olen Yini Wang ja aloitin työharjoittelun Lianalla vuonna 2011 opiskellessani tradenomiksi. Nyt olen tradenomin lisäksi myös luonnontieteiden maisteri. Työskentelen Lianalla Senior Front-end Developerina sekä tiimin vetäjänä.

Global Projects -tiimimme työskentelee kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Monikulttuurisessa ympäristössä työskentely on hauskaa, sillä asiakkaiden lisäksi myös työkaverini ovat kotoisin eri maista. Meillä on myös asiakkaita monilta eri aloilta, joista pääsen kasvattamaan tietämystäni, sillä minun on ymmärrettävä mitä asiakkaani tekee kehittääkseni heille parempia ja toimivampia ratkaisuja.

Tiimissäni on mahtava yhteishenki. Jokainen tekee töitä positiivisella asenteella, auttaa tarvittaessa sekä jakaa tietämystä ja kokemusta. On hienoa nähdä meidän kehittyvän yhdessä. Osa tiimimme jäsenistä työskentelee Hong Kongissa, mutta työskentelemme silti tiiviisti yhdessä. Viikottaisissa tiimipalavereissa keskustelemme tiimiämme koskevista asioista sekä käymme läpi, mihin työtehtäviin kukin on viime aikoina keskittynyt.  

Liana Technologies on kansainvälinen ja nopeasti kasvava yhtiö, jossa on kuitenkin rentoa ja hauskaa työskennellä. Parasta Lianalla työskentelyssä on joustavuus, erityisesti työaikojen suhteen. Sen ansiosta työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu ilman suurempia ongelmia ja voin työskennellä silloin, kun olen tuottavimmillani. Arvostan myös sitä, että yhtiö tukee omia uratavoitteitani. Esimerkiksi vaihtaminen tiimistä toiseen on mahdollista, jos haluaa joskus kokeilla jotain uutta.

Jaa