Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Nainen työskentelee älypuhelimella

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Jotta voit lisätä webinaarit kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Tehosta tapahtumaviestintää LianaAutomationin ja Eventillan avulla (englanninkielinen)

Tapahtumien ja webinaarien järjestäminen vie aikaa. Miten voisit hoitaa kaiken viestinnän markkinoinnin automaatiolla ja varmistaa, että tapahtumasi on menestystarina?

Webinaarissamme Harri Niskala (Webinar Marketing Specialist, Liana Technologies) ja Markus Haataja (CTO, Eventilla) kertovat, miten voit tehostaa tapahtumaviestintää. Webinaarissa kuulet:

  • Miten LianaAutomationin ja Eventillan välinen integraatio toimii
  • Markkinoinnin automaation ja tapahtumajärjestelmän integraation edut
  • Tapahtumaviestinnän parhaat käytännöt aina kutsuista uudelleenmarkkinointiin

Webinaari on maksuton. Mikäli ajankohta ei sovi, kannattaa kuitenkin ilmoittautua, sillä lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen. Huomaathan, että webinaari on englanninkielinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme hyödyllisiä yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Jotta voit lisätä koulutukset kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit tapahtumiin lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Aihe
Kenelle
Alkamisaika
Kieli
Puhuja

LianaAutomation perustason käyttökoulutus

LianaAutomation-käyttäjät
suomi

LianaCMS perustason käyttökoulutus

LianaCMS-käyttäjät
suomi

LianaCMS jatkotason käyttökoulutus

LianaCMS-käyttäjät
suomi

Tapahtumat

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteista löydät mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä, joita voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii!

LianaCast-podcast

LianaCast on Liana Technologiesin oma podcast, jonka aiheina ovat markkinointi, viestintä ja uudet teknologiat. Harri Niskalan vieraina on vaihtuva kattaus asiantuntijoita suoraan Suomen liike-elämän huipulta. Mukana aina myös hyödylliset digivinkit. Kuuntele, opi ja viihdy!