Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Nainen työskentelee älypuhelimella

Osallistujia

4000+

Arvosana

8.0

Webinaareja

40+

Sai uusia ideoita

80%

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Jotta voit lisätä webinaarit kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Markkinointidata muutoksessa – mitä sinun tulisi tietää 1. ja 3. osapuolen datasta?

Miten 1. osapuolen data eroaa 3. osapuolen datasta ja miten hyödynnät markkinoinnin dataa jatkossa? Entä mitkä työkalut kannattaa ottaa haltuun?

Markkinointidatan pelikenttä käy läpi muutosta, josta on hyvä pysyä kartalla jos haluat jatkossakin tehdä tehokasta, dataan perustuvaa markkinointia.

Asiantuntijana mukana kanssamme keskustelemassa on Ilkan kehityspäällikkö Jussi Jokipii, joka avaa datamaailman koukeroita käytännön tasolla ja selvällä suomen kielellä. Webinaaria luotsaa Lianan Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Miksi kannattaa osallistua?

Kuulet mm.

  • Kansankielisen version 1. ja 3. osapuolen datasta, niiden eroista ja merkityksestä markkinoijalle
  • Millaisia työkaluja on saatavilla ja kehitteillä datan hyödyntämiseen
  • Mitä datan omistajuus tarkoittaa ja mitä datavastuullisuus merkitsee markkinoinnissa

Kaikki webinaarimme ovat maksuttomia!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Uusi työkalu WordPress-sivustosi sisällön personointiin

Joulun toiveuusintana järjestämme webinaarin WordPress-sivuston personoinnin mahdollisuuksista!

Verkkosivuston sisältöjen personoinnilla voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä: personoitu sisältö palvelee ja puhuttelee kävijää sen sijaan, että kaikille tarjoillaan kaikkea. Yksilöityjen sisältöjen myötä kävijä saa vierailustaan enemmän irti ja hänestä tulee todennäköisemmin asiakas.

Uusi työkalu mahdollistaa tämän, ja webinaarissa käsittelemme mm. miten hyödyntää personointia ja A/B-testausta Wordpress verkkosivustolla. Luvassa on paljon käytännön esimerkkejä!

Asiantuntijat webinaarissa

Evermaden CEO Julius Haukkasalo ja Lianan Business Director Jussi Kuparinen keskustelevat personoinnin hyödyntämisestä WordPress-sivustolla uuden personointityökalun avulla. Webinaaria luotsaa Lianan Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme hyödyllisiä yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Jotta voit lisätä koulutukset kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit koulutuksiin lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteista löydät mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä, joita voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii!

LianaCast-podcast

LianaCast on Liana Technologiesin oma podcast, jonka aiheina ovat markkinointi, viestintä ja uudet teknologiat. Harri Niskalan vieraina on vaihtuva kattaus asiantuntijoita suoraan Suomen liike-elämän huipulta. Mukana aina myös hyödylliset digivinkit. Kuuntele, opi ja viihdy!