Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Nainen työskentelee älypuhelimella

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Olemme siirtäneet kaikki kevään tapahtumamme verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Markkinoinnin automaation yleisimmät käyttötavat

Miten markkinoinnin automaatiota hyödynnetään? 

Tässä webinaarissa käymme läpi markkinoinnin automaation yleisimpiä käyttötapoja, kuten liidien generointia ja hoivaamista sekä uuden asiakkaan onboarding-prosessia. Lähestymme aihetta case-esimerkkien kautta, joten luvassa on paljon käytännön vinkkejä ja antoisaa keskustelua.

Keskustelemassa ovat Liana Technologiesilta Harri Niskala (Marketing Development Representative) ja Jussi Kuparinen (Business Director, Marketing Automation). Webinaarin lopussa osallistujilla on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä asiantuntijoillemme.

Webinaari on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme tasaisin väliajoin yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Tutustu tuleviin koulutuksiimme alla olevassa kalenterissa ja ilmoittaudu mukaan sinulle sopiviin koulutuksiin. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Aihe
Kenelle
Alkamisaika
Kieli
Puhuja

Tapahtumat

Olemme siirtäneet kaikki kevään tapahtumamme verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.