Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Nainen työskentelee älypuhelimella

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Jotta voit lisätä webinaarit kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Webinaaritrilogia: Markkinointi ilman tuloksia on turhaa - Osa 1: Perusta kuntoon

Haasteena tulokseton markkinointi? Ette ole yksin. Usein markkinoinnille asetetut tavoitteet liiketoiminnan johdolta ovat epäselviä, vaikka jokaisella organisaation osalla tulisi olla peruste olemassaololleen. Suomessa markkinointia mitataan edelleen puutteellisesti, eikä selkeitä numeraalisia tavoitteita aseteta.

Tässä kolmiosaisessa webinaarisarjassa puhutaan markkinoinnista – ennenkaikkea digimarkkinoinnista sekä siitä, miten tuloksia saadaan aikaan. Jokaisessa osassa mennään edellistä syvemmälle aiheessa.

Ensimmäisessä osassa pysytellään aiheen ylätasoilla ja vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

✍🏼  Mikä on markkinnoinnin tehtävä?

📈  Miten markkinoinnin mittarointia lähdetään toteuttamaan?

🏆  Miksi markkinoinnin pitää vaatia itseltään tuloksia?

Miksi kannattaa osallistua?

👉  Maksuttomia vinkkejä kohti tuloksellisempaa markkinointia

👉  Uusia näkökulmia markkinointiin ja ajatusmallien ravistelua

👉  Ideoita ja inspiraatiota päivittäiseen työhön

 

Asiantuntijana ensimmäisessä osassa on Lianalta Sales Manager Roni Nyberg (Liana Services) ja haastattelijana toimii Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.


Älä aikaile, vaan varaa paikkasi webinaariin saman tien!
 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme hyödyllisiä yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Jotta voit lisätä koulutukset kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit tapahtumiin lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Aihe
Kenelle
Alkamisaika
Kieli
Puhuja

Tapahtumat

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteista löydät mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä, joita voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii!

LianaCast-podcast

LianaCast on Liana Technologiesin oma podcast, jonka aiheina ovat markkinointi, viestintä ja uudet teknologiat. Harri Niskalan vieraina on vaihtuva kattaus asiantuntijoita suoraan Suomen liike-elämän huipulta. Mukana aina myös hyödylliset digivinkit. Kuuntele, opi ja viihdy!