Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Nainen työskentelee älypuhelimella

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Markkinoinnin automaatio: käytännön toteutus ja tulosten mittaaminen

Markkinoinnin automaatiotyökalu käytössä, mutta suunnitelmat ja ideat uupuvat? Tuottavatko automaatioketjut liian vähän liidejä? Ei hätää!

Webinaarissamme kuulet, miten saat mitattavia markkinoinnin ja viestinnän tuloksia markkinoinnin automaation avulla. Mitä kannattaa mitata ja miksi? Asiantuntijoina Lianan palveluyksiköstä Pia Kangas (Director, Liana Services) sekä Sofia Husso (Marketing Specialist).

Webinaari sopii erityisesti markkinoinnin automaation käyttöönottoa harkitseville organisaatioille, sekä niille, jotka hyödyntävät jo markkinoinnissaan automaatioita, mutta kaipaavat uusia ideoita ja ajatuksia niiden toteuttamiseen sekä mittaamiseen.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Webinaarin kesto n. 1 h.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Positiivinen muutos yhteiskunnassa – Yrityksen vastuulla on käyttää ääntään

Tämä webinaari järjestetään yhteistyössä Oatlyn kanssa. Webinaarin vieraspuhujina toimivat Oatly Suomen Sustainbility Specialist Liisa Kolehmainen sekä Marketing Specialist Kaisa Pyhtilä.

Lisätietoa webinaarista ja ilmoittautumislinkki tulossa pian.

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme tasaisin väliajoin yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Tutustu tuleviin koulutuksiimme alla olevassa kalenterissa ja ilmoittaudu mukaan sinulle sopiviin koulutuksiin. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Aihe
Kenelle
Alkamisaika
Kieli
Puhuja

Tapahtumat

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.