Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Nainen työskentelee älypuhelimella

Osallistujia

4000+

Arvosana

8.0

Webinaareja

40+

Sai uusia ideoita

80%

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Jotta voit lisätä webinaarit kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Näin personoit verkkosivustosi sisällöt datan pohjalta

Miksi kannattaa osallistua?

Haluat parantaa verkkosivun asiakaskokemusta personoinnilla ja kasvattaa konversiota, mutta et tiedä miten verkkosivujen sisältöjä käytännössä personoidaan.

Asiantuntijat webinaarissa

Lianan Business Director Jussi Kuparinen ja Evermaden CEO Julius Haukkasalo keskustelevat personoinnin hyödyntämisestä käytännön esimerkkien kautta: mitä mahdollisuuksia WordPress tarjoaa personointiin ja kuinka markkinoinnin automaatio ja sen keräämä data taipuu personoinnin tarpeisiin. Webinaaria luotsaa Lianan Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Webinaarin aiheina muun muassa:

  • Miten hyödyntää personointia ja A/B-testausta verkkosivustolla? Konkreettisia esimerkkejä
  • Sisällön personointi WordPress-alustalla
  • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen personoinnin näkökulmasta, case LianaAutomation

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Mikä on Kaalimadon suositun brändin salaisuus?

Kaikki tietävät Kaalimadon vähintäänkin radiomainosten kautta, mutta kyseessä on paljon muutakin kuin terveen punan poskille nostattava aikuisten lelukauppa. Tule kuulemaan, miten yritys on rakentanut brändiään sekä millaista roolia seksuaaliterveyden asiantuntijuus näyttelee yrityksen maineen rakentamisessa.

Tulemme keskustelemaan mm.

  • Miten “pikkutuhmasta” aiheesta rakennetaan menestynyt brändi?
  • Miten kaupallisen puolen ja asiantuntijuuden yhdistäminen onnistuu?
  • Mikä on Kaalimadon ydinviesti, joka halutaan tuoda esille?

Asiantuntijana webinaarissa Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen. Haastattelijana toimii Lianan Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Ajatusjohtajuus

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin.

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme hyödyllisiä yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Jotta voit lisätä koulutukset kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit koulutuksiin lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteista löydät mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä, joita voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii!

LianaCast-podcast

LianaCast on Liana Technologiesin oma podcast, jonka aiheina ovat markkinointi, viestintä ja uudet teknologiat. Harri Niskalan vieraina on vaihtuva kattaus asiantuntijoita suoraan Suomen liike-elämän huipulta. Mukana aina myös hyödylliset digivinkit. Kuuntele, opi ja viihdy!