Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Nainen työskentelee älypuhelimella

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Toimittajien vinkit onnistuneisiin tiedotteisiin

Vastaatko organisaatiossanne lehdistötiedotteiden teosta? Mietitkö usein, millainen on hyvä tiedote tai mitä toimittajat arvostavat tiedotteessa?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen "Kyllä", tämä webinaari sopii sinulle. Lianan Communications Specialist Fanni Mäki ja webinaari-isäntämme Harri Niskala keskustelevat syksyllä 2019 tekemämme toimittajakyselyn pohjalta siitä, mitkä ovat onnistuneen tiedotteen pilarit toimittajien näkökulmasta.

  • Esillä tulevat olemaan mm. seuraavat aiheet:
  • Videoiden yleistyminen lehdistötiedotteissa
  • Tiedottamisen hyödyt tilanteessa, jossa läpimenoprosentti lehdistössä on matala
  • Lehdistötiedotteen julkaisun merkitys tiedoteportaalissa
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Näin kasvatat Black Friday -myyntiä laskeutumissivulla

Lisätietoa webinaarista ja ilmoittautumislinkki tulossa pian.

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme tasaisin väliajoin yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Tutustu tuleviin koulutuksiimme alla olevassa kalenterissa ja ilmoittaudu mukaan sinulle sopiviin koulutuksiin. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Aihe
Kenelle
Alkamisaika
Kieli
Puhuja

LianaMailer perustason käyttökoulutus

LianaMailer-käyttäjät
suomi

Tapahtumat

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

MarTech Nordic 2020

Sijainti: Online

MarTech Nordic 2020 -virtuaalitapahtuma kerää yhteen markkinointialan ammattilaiset kuulemaan mitä alalla tapahtuu ja mitä on odotettavissa tulevaisuudelta.

Liana Technologies on yksi MarTech Nordic 2020 -pääkumppaneista. Tule tapaamaan meitä virtual loungeemme, kuuntelemaan mielenkiintoisia markkinointiteknologiaan liittyviä puheenvuorojamme ja keskustelemaan kanssamme!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan