Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Nainen työskentelee älypuhelimella

Osallistujia

4000+

Arvosana

8.0

Webinaareja

40+

Sai uusia ideoita

80%

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Jotta voit lisätä webinaarit kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Miten Viesti ry tekee viestintää

Viesti ry on viestintäalan ammattilaisten, viestintää johtavien ja viestintää opiskelevien ammattijärjestö. Järjestön tehtävä on valvoa palkkausta, edustaa jäseniä työsuhdekysymyksissä sekä lisätä viestintätehtävissä toimivien yhteenkuuluvuutta ja arvostusta. Tässä webinaarissa saamme vieraaksi Viesti ry:n viestintäpäällikkö Anni Haaparannan kertomaan, miten yhdistys itse viestii. Webinaaria luotsaa Lianalta Webinar Marketing Specialist Harri Niskala.

Miksi kannattaa osallistua?

Kuulet, miten viestintää tehdään kahden hengen järjestössä, jossa to do -listalle kuuluu tuhat muutakin tärkeää asiaa?

Esityksen aikana kuulemme:

 Miten strategia ja suunnitelmallisuus toimivat viestintää ohjaavana työkaluna

 Miten Viesti on tehostanut prosessejaan konseptoimalla sisältöä

 Miten yllättäviin ja ajankohtaisiin aiheisiin ehditään tarttumaan pienistä resursseista huolimatta

Eikö ajankohta sovi? Kannattaa silti ilmoittautua – lähetämme kaikille tallenteen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme hyödyllisiä yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Jotta voit lisätä koulutukset kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit koulutuksiin lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteista löydät mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä, joita voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii!

LianaCast-podcast

LianaCast on Liana Technologiesin oma podcast, jonka aiheina ovat markkinointi, viestintä ja uudet teknologiat. Harri Niskalan vieraina on vaihtuva kattaus asiantuntijoita suoraan Suomen liike-elämän huipulta. Mukana aina myös hyödylliset digivinkit. Kuuntele, opi ja viihdy!