Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

LianalovesTapahtumat

Inspiroivia tapahtumia, jotka tuovat viestinnän ja markkinoinnin ihmiset yhteen jakamaan ajatuksia pinnalla olevista digiajan ilmiöistä.

Nainen työskentelee älypuhelimella

Osallistujia

4000+

Arvosana

8.0

Webinaareja

40+

Sai uusia ideoita

80%

Olemme siirtäneet kaikki tapahtumamme toistaiseksi verkkoon. Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti – seuraa tätä sivua, jotta tiedät olla paikalla, kun Lianalla tapahtuu.

Alta voit katsoa tulevat webinaarimme sekä asiakkaillemme järjestettävät online-koulutukset:

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Jotta voit lisätä webinaarit kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Webinaarimme ovat maksuttomia.

Verohallinnon mediaviestintä – miten virasto voi viestiä mutkattomammin

Verohallinto on ottanut monellakin tapaa uuden kulman virastojätin asemassa kansalaisille viestimiseeen. Taustalla ovat kunnianhimoiset tavoitteet olla lähestyttävä, yleissivistävä ja tehokas viranomaisorganisaatio.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissa ovat vieraana Verohallinnon viestintäsuunnittelijat Heta Kylmämaa ja Mari Valkonen. Kuulemme suoraan heiltä, miten Verohallinto tekee mediaviestintää ja millaisia toimenpiteitä prosesseihin on viime aikoina tehty, jotta viestintä olisi viraston uuden linjan mukaisesti mutkattomampaa.

Mitä käymme läpi webinaarissa?

👉 Verohallinnon tiedottamisen prosessia on kevennetty ja siitä on muokattu enemmän viestijälähtöistä. Heta ja Mari kertovat myös toimittajataustan hyödyistä ja miten se näkyy läpimenossa.

👉 Viestinnän mittaaminen Verohallinnolla kattaa sekä laadulliset että määrälliset mittarit. Osa tiedotteista sisältää tiukkaa asiaa vaikkapa päivämääristä liittyen verojen maksuun ja osan aiheista halutaan kuitenkin olevan selkeästi yleissivistäviä ja yhteiskunnassa näkyviä teemoja kommentoivia.

👉 Verohallinto tekee sisäistä mediavalmennusta, eli viestinnän tiimi kouluttaa viraston sisällä esimerkiksi asiantuntijoita vastaamaan medialle.

Webinaarin lopuksi on myös aikaa esittää kysymyksiä ja kommentteja Verohallinnon asiantuntijoille ja käymme keskustelua mediaviestinnän prosesseista peilaten esiteltyihin tapoihin.

Verohallinnon viestinnästä ovat siis kertomassa viestintäsuunnittelijat Heta Kylmämaa ja Mari Valkonen ja haastattelijana mukana on Liana Technologiesin viestintäpäällikkö Fanni Mäki.

Eikö ajankohta sovi? Kannattaa silti ilmoittautua – lähetämme kaikille tallenteen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Online-koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme hyödyllisiä yhteisiä online-koulutuksia, joissa voit opetella palveluidemme käyttöä. Järjestämme myös jatkotason koulutuksia jo peruskäytön osaaville. Jotta voit lisätä koulutukset kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Lisäämme ilmoittautumislinkit tapahtumiin lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Koulutuksemme ovat maksuttomia.

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteista löydät mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä, joita voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii!

LianaCast-podcast

LianaCast on Liana Technologiesin oma podcast, jonka aiheina ovat markkinointi, viestintä ja uudet teknologiat. Harri Niskalan vieraina on vaihtuva kattaus asiantuntijoita suoraan Suomen liike-elämän huipulta. Mukana aina myös hyödylliset digivinkit. Kuuntele, opi ja viihdy!