Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Tiedottaminen, Mediaseuranta

Suomen Uimaliitto – Tehokasta viestintää tiedotejakelupalvelun ja mediaseurannan avulla

Suomen Uimaliitto on vuonna 1906 perustettu valtakunnallinen uintiurheilun lajiliitto, jonka lajeina ovat uinti, uimahypyt, taitouinti ja vesipallo. Uintiurheilun harrastamista, kilpa- ja huippu-urheilua sekä seuratoimintaa edistävään liittoon kuuluu 140 jäsenseuraa ja lähes 55 000 liikkujaa. Organisaation tavoitteena on uimataidon ja liikunnallisen elämäntavan edistäminen yhdessä jäsenseurojen kanssa.

Uimaliitto valitsi käyttöönsä Lianan PR & Media -ratkaisun tukeakseen tavoitettaan. Aluksi organisaation huomion kiinnitti Lianan myynti ja prosessin edistyessä tarjolla olevat palvelut sekä niiden tuomat lukuisat mahdollisuudet vakuuttivat heidät valitsemaan Lianan kumppaniksi.

Tuloksia helppokäyttöisillä työkaluilla

Suomen Uimaliitto hyödyntää mediaseurannan työkalua LianaMonitoria sekä ePressi-tiedotejakelupalvelua. Organisaatiossa koetaan, että käytössä olevat järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja niiden ominaisuudet tulevat nopeasti tutuksi.

Liana panostaa käyttöönottoprosessiin ja koulutuksiin – onboarding NPS:mme on yli 70.

Mediaseurantaa hyödyntämällä Uimaliitto pysyy helposti ajan tasalla alan viimeisimmistä uutisista ja muista merkityksellisistä aihealueista, mistä on apua erityisesti viestinnässä ja markkinoinnissa:

“Lianan palvelut ovat mahdollistaneet meille sen, että tiedämme milloin ja mitä uintiurheilusta ja urheilijoista kirjoitetaan ja puhutaan. Tämän ansiosta meidän on mahdollista myös reagoida ajankohtaisiin asioihin viestinnällisesti sekä hyödyntää keskusteluissa pinnalla olevia asioita markkinoinnissamme ja suunnittelutyössämme.”
Lotta Lybeck
Viestintä- ja markkinointiasiantuntija, Suomen Uimaliitto

 

Myös tiedotejakelupalvelun käyttöönoton myötä työskentely viestinnän parissa on helpottunut, sillä julkaisut tavoittavat laajasti eri mediat helposti yhdestä paikasta:

“Mediatiedottamisen keskittämisen myötä olemme tavoittaneet erinomaisesti meille tärkeät mediat sekä niiden edustajat, ja olemme pystyneet analysoimaan tiedotteidemme läpimenoa kattavasti Lianan palveluiden avulla.”
Lotta Lybeck
Viestintä- ja markkinointiasiantuntija, Suomen Uimaliitto


Suomen Uimaliitto tiedottaa aktiivisesti ajankohtaisista aiheista ePressi-uutishuoneessaan.

Onnistunut yhteistyö

Yhteistyö Lianan ja Uimaliiton välillä on ollut sujuvaa. Yhteydenpitoon ollaan organisaatiossa tyytyväisiä, sillä Lianan tuelta on saatu nopeasti apua mahdollisissa askarruttavissa tilanteissa.

Lianan tukipalveluiden asiakastyytyväisyys on 4,4/5.
“Yhteistyö Lianan kanssa on sujunut hyvin. Olemme aina saaneet apua asiakaspalvelusta tai yhteyshenkilöltämme, mikäli olemme sitä tarvinneet.”
Lotta Lybeck
Viestintä- ja markkinointiasiantuntija, Suomen Uimaliitto
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä