Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Verkkosivut

Laskeutumissivun käyttö vapaaehtoistoiminnassa

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa koko Suomen verivalmistehuollosta. Sen tehtäviin kuuluu muun muassa verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja verivalmisteiden tuotanto.

Veripalvelu tarvitsi oman laskeutumissivun ryhmäluovutuskonseptilleen (VeriRyhmä), jossa luovuttajat voivat perustaa verta säännöllisesti luovuttavan porukan esimerkiksi työ-, harrastus- tai kaveriporukan kesken. Liana®Cloud Website & Mobile -verkkosivuratkaisu mahdollisti kampanjalle näyttävät ja muokattavat laskeutumissivut sekä asiakastietojen ja markkinointilupien sujuvan keräämisen. Tämä sai Veripalvelun valitsemaan Lianan verkkosivualustan.

Katso laskeutumissivu täällä.

Laskeutumissivulla ryhmäluovuttamisesta kiinnostuneet saavat lisää informaatiota ja voivat perustaa VeriRyhmän. Sivuston avulla Veripalvelu on kerännyt VeriRyhmien asiakastietoja sujuvasti ja turvallisesti jo usean vuoden ajan, ilmettä ja toiminnallisuuksia ajoittain uudistaen. Viimeisimmät lisäykset sivustolle ovat videomoduuli, Instagram-kuvagalleria ja eri kieliversiot. 

“Markkinointitoimenpiteillämme olemme ohjanneet liikennettä kampanjasivulle, ja sen kautta uusia asiakkaita on saatu noin 800–900 vuodessa.”

Kaisu Maijala

Kumppanuuskoordinaattori, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

 

Kampanjasivu on toiminut teknisesti hyvin ja mahdollistanut usean tuhannen yrityksen ja yhteisön mukaantulon elintärkeään auttamistoimintaan.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä