Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi, Verkkosivut

Käyttäjäystävälliset ja keveät ratkaisut valaistusyritykselle

Skilux Oy on suomalainen yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Yritysellä on takanaan yli 20-vuotinen taival ja se on tuonut valoa jo yli 9000 asiakkaalle. Skilux tarjoaa korkeatasoisia valaistus- ja kiskotuotteita, joita yritys toimittaa myös ympäri Eurooppaa. Lisäksi Skiluxin palveluihin kuuluu ammattilaisten tekemät valaistussuunnittelmat, sekä tuotteiden asennus, huolto ja ylläpito.

Skilux etsi kumppania suoramarkkinointitarkoituksiin ja vakuuttui sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailerista menestyksellisen testijakson jälkeen. Kun Skilux otti työkalun täysipainoisesti käyttöön, yrityksessä huomattiin suoramarkkinointipanostusten tuomat erinomaiset kontaktit ja kuumat liidit. Sekä asiakkaat että prospektit ovat kuvailleet Skiluxin uutiskirjeiden sävyä ammattimaiseksi ja asialliseksi.

Yhteistyö Skiluxin ja Lianan välillä on toiminut erittäin hyvin. Kommunikaatio on ollut avointa ja kaikki vastaantulleet tilanteet on ratkottu nopeasti ja asiantuntijuudella. Sähköpostimarkkinoinnin työkalun toimivuuden kautta syntynyt luottamus sai Skiluxin luovuttamaan verkkosivujensa uudistuksen Lianalle vuonna 2019.

Skiluxin uusi verkkosivusto on käyttäjäystävällinen, visuaalisesti kevyt ja valoisa – mikä on osuvaa valaistusyritykselle – ja harmoninen. Joitakin sivuston sisältämiä osioita ovat mediapankki, selkeä ruudukkomuotoinen referenssisivu ja kattavat tuotekortit saatavilla olevista valaistustuotteista. Skilux on saanut paljon positiivista palautetta uudesta sivustosta.

On huojentavaa tietää, että apua on aina saatavilla – oli kyse sitten uuden toteuttamisesta tai vanhan kertaamisesta.
Jatta Kekkonen
Markkinointi, Skilux
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä