Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi, Verkkosivut

Uusia toteutuksia työkaluilla sähköpostimarkkinointiin ja verkkosivuille

Kultajousi aloitti toimintansa vuonna 1967 perheyrityksenä. Erinäisten yrityskauppojen myötä Kultajousi on kasvanut Suomen suurimmaksi koruja ja kelloja myyväksi vähittäiskauppaketjuksi, jonka moni suomalainen tunnistaa osaksi suomalaisten kaupunkien katukuvaa. 

Kun Kultajousi lähti etsimään itselleen palveluntarjoajaa sähköpostimarkkinointiin ja verkkosivuille, kriteerinä oli löytää kotimainen toimija. Tuolloin he tutustuivat Lianaan, jonka kehittämä LianaMailer valittiin sähköpostimarkkinoinnin työkaluksi ja LianaCMS sivustoratkaisuksi. Niiden avulla he lähtivät sujuvoittamaan kilpailuiden ja tapahtumien järjestämistä myymälässä ja verkossa. 

Mutkatonta yhteistyötä ja nopeaa reagointia

Uusien ratkaisujen myötä Kultajousi on löytänyt omaan työhönsä uudenlaista mutkattomuutta. Lianan työkalujen helpon muokattavuuden avulla Kultajousi on saanut omaan liiketoimintansa tarpeisiin sopivat palvelut käyttöön nopeasti ja helposti. 
 

Yhteistyö on sujunut todella mutkattomasti. Työkaluja on muokattu omiin tarpeisiimme sopiviksi ja muutokset on tehty aina nopeasti.
Niina Nuto & Anne-Maria Kaukonen
Verkkokauppapäälikkö & Markkinointi- ja verkkokauppakordinaattori

 

Lisäksi Lianan aktiivisuus omista palveluista tiedottamisessa on ollut arvokas osa yhteistyötä. Tiedottamisen avulla Kultajousi onkin saanut nopeasti tietoa uusista mahdollisuuksista ja voinut kehittää palveluitaan. Erityisesti Lianan webinaareista on saatu poimittua vinkkejä omaan toimintaan.

Mahdollisuus uudenlaisiin toteutuksiin

Lianan työkalujen helppokäyttöisyys on antanut Kultajouselle mahdollisuuksia uudenlaisiin toteutuksiin. Nyt digitaalisten kilpailuiden sekä myymälöissä järjestettävien asiakastapahtumien ilmoittautuminen on muutettu sähköiseksi, mikä ei aikaisemmin ollut mahdollista.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Pyydä demo