Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Verkkosivut, Sähköpostimarkkinointi

Digitaalista markkinointia teollisuuden toimijoille

Kontram on yksi Suomen johtavia teollisuuden mittaustekniikan ja automaation tuote- ja ratkaisuntarjoajia. Kontram valitsi Liana Technologiesin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kumppanikseen ja hyödyntää nyt LianaMailer-uutiskirjetyökalua sekä LianaCMS-verkkosivujulkaisujärjestelmää.

Lianan asiantuntijuus välittyi ensimmäisten tapaamisten sekä uutiskirjeiden ja kotisivujen julkaisujärjestelmien helppokäyttöisyyden kautta. Myös hyvät analytiikkaominaisuudet sekä huomio GDPR-turvallisuuteen vaikuttivat Kontramin päätökseen positiivisesti.  Lopulta hyvät referenssit sekä onnistunut esittelytilaisuus vahvistivat Kontramin päätöksen valita Liana Technologiesin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kumppaniksi.

Lianan palveluiden helppokäyttöisyys on tehnyt uutiskirjeisiin ja kotisivuihimme liittyvästä työstämme sujuvampaa. Lisäksi ohjelmien hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme näissä kanavissa entistä paremmin.
Juuso Laitala
Markkinointipäällikkö, Kontram


Kontram on ollut erittäin tyytyväinen Lianan tekniseen tukeen sekä Lianan yhteyshenkilöön, joka on aina ollut helposti tavoitettavissa. Lianan laadukkaat ja modernit järjestelmät ovat vaikuttaneet positiivisesti siihen, miten ja millaisena Kontram näyttäytyy asiakkailleen myös perinteisten myyntikanavien ulkopuolella. Tämä on näkynyt tasaisesti parantuneina konversioprosentteina.

Kotisivujemme tärkein tehtävä on helpon saavutettavuuden lisäksi se, että asiakkaamme löytävät sivuiltamme etsimänsä ja tavoittavat meidät myös tätä kautta mahdollisimman vaivattomasti.
Juuso Laitala
Markkinointipäällikkö, Kontram

 

Kuvakaappaus Kontramin verkkosivuilta.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä