Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Mediaseuranta, Tiedottaminen

KIHU – viimeaikaisimman tutkimustiedon tehokasta jakamista tiedottamalla

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU on suomalaisen huippu-urheilun asiantuntijaorganisaatio. He vastaavat urheilun tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä johtavat Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön Osaamisohjelmaa. KIHU käyttää digitaalisessa viestinnässään Liana Technologiesin työkaluja.

KIHUn toiminnan keskiössä on varmistaa viimeaikaisin ja paras tutkimustieto urheilun alan toimijoille kuten valmentajille ja urheilijoille itselleen. Varmistaakseen tavoitteen toteutumisen organisaatio pyrkii lisäksi aktiivisesti verkostoitumaan ja toimimaan yhteistyössä muiden asiantuntijatoimijoiden kanssa. 

Organisaatio jakaa viimeaikaisinta tutkimustietoaan sekä raportteina että myös tiivistetymmin sosiaalisessa mediassa. He hyödyntävät viestintää lisäksi myös kotimaisen ja kansainvälisen verkostoitumisen edistämisessä, sekä pyrkivät tiedottamaan yhteistyöstä ja verkostoitumisesta monipuolisesti. 

Toimivat työkalut tiedottamisen tukena

KIHU hyödyntää mediaseurannassaan ja tiedotejakelussaan Liana®Cloud PR & Media -ratkaisun työkaluja.

Valintaan vaikutti KIHUn vertailun mukaan paras hinta-hyötysuhde. Organisaatiossa koetaan, että työkalujen käyttöliittymät ovat selkeitä ja eri palveluiden toiminnot ovat helposti löydettävissä. Käyttäjäystävälliset työkalut vastaavat hyvin KIHUn kokoisen toimijan tarpeita.

Lianan tiedotejakelutyökalu on helpottanut organisaation tiedottamista huomattavasti. Uuden työkalun myötä toimittajien tavoittaminen on vaivattomampaa, eikä toimittajalistoja tarvitse enää itse ylläpitää.

KIHU julkaisee säännöllisesti tiedotteita uutishuoneessaan ePressi-tiedotejakelupalvelussa. 

LianaMonitor on puolestaan auttanut KIHUa seuraamaan asiantuntijatiedotteiden läpimenoa sekä organisaation näkyvyyttä yleisesti eri medioissa. Lisäksi KIHU seuraa alan asiantuntijoita sekä huippu-urheilun ja liikuntalääketieteen viimeisimpiä uutisia.

“Yhteistyö on ollut aina sujuvaa ja yhteydenpito sopivan tiivistä.”
 
Riku Valleala
Viestintäpäällikkö, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Pyydä demo