Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi

Yhdistyskäyttöön räätälöity LianaMailer-uutiskirjeratkaisu tehostaa jäsenviestintää

Järjestöille IT-ratkaisuja tarjoavan Kehätiedon Kilta on järjestöjen tarpeisiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, jolla järjestöt hoitavat jäsenrekisterin hallintaa, hakemusprosesseja, tapahtumanhallintaa, varainhankintaa, laskutusta ja raportointia. Kilta on järjestön digitaalinen ydin, jossa kaikki tieto järjestön ja jäsenistön toiminnasta kerääntyy keskitetysti ja on käytettävissä järjestön kaikilla tasoilla.

Kilta-kokonaisuutta voidaan täydentää kumppanien tarjoamilla lisäosilla, jotka tuovat järjestelmään uusia toimintoja esimerkiksi viestinnän ja verkkoasioinnin saralta.

Kehätieto halusi tarjota järjestöille Kiltaan integroituna sähköpostiviestinnän työkalun ja palveluntarjoajaksi valikoitui Liana Technologies. LianaMailerin valintaa puolsi sujuvan käyttöliittymän lisäksi kotimaisuus.

Yhteistyön taustalla on järjestökentältä noussut tarve kehittää yhdistyksille sopiva uutiskirjetyökalu. Tähän tarpeeseen LianaMailer vastaa täydellisesti: helppokäyttöisyytensä lisäksi sovellus toimii suomen kielellä.
Henrik Stürmer
Kehityspäällikkö, Kehätieto


Moduuli sähköpostiviestinnän toteuttamiseen toimii yhdellä kirjautumisella Kilta-järjestelmän sisällä ja on yhteydessä jäsenrekisterin tietoihin. Jäsenten ajantasaiset sähköpostiosoitteet siirtyvät rekisteristä automaattisesti postituslistalle, joten yhdistyksen ei tarvitse huolehtia osoitteiden päivittämisestä, lisäämisestä tai poistamisesta.

Kun järjestö tekee päätöksen tarjota LianaMailer-moduulia jäsenyhdistyksilleen, Kiltaan luodaan valmis uutiskirjepohja, jonka ulkoasu on räätälöity liiton brändi-ilmeen mukaiseksi. Kiltaan integroitu uutiskirjetyökalu on toiminnoiltaan karsittu, helppokäyttöinen LianaMailerin versio. 

Maksun yhdistys hoitaa tilauksen yhteydessä vaivattomasti joko verkkopankissa tai luottokortilla. Uutiskirjelähetysmoduulin yhdistäminen Kiltaan on siis tehty mahdollisimman helpoksi yhdistyksille.

Kumppaniratkaisujen avulla järjestö voi laajentaa Kilta-kokonaisuutta omaa toimintaansa parhaiten palvelevaksi, kuten tässä tapauksessa tehostamaan paikallistason viestintää.
Henrik Stürmer
Kehityspäällikkö, Kehätieto


Lianan ja Kehätiedon yhteistyö tarkoittaa sitä, että LianaMailer on helposti nyt kaikista pienimpienkin toimijoiden saatavilla kattojärjestön tarjoaman mahdollisuuden ansiosta. Sähköpostimarkkinointi ja -viestintä ovat kustannustehokkaan toiminnan ytimessä ja Kiltaa käyttävät järjestöt pääsevät nyt helposti hyödyntämään tätä mahdollisuutta.

 

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä