Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Verkkokauppa

Valtavirran vastaisia vaatteita verkosta

Disturb on suomalainen vuonna 2011 perustettu verkkokauppa, jonka ydinajatuksena on tarjota sekä miehille että naisille valtavirrasta poikkeavaa tyyliä. Liiketoiminnan pääpaino on ollut verkkokaupassa alusta saakka, ja nykyisen miljoonayrityksen varastoa pyöritettiin aluksi opiskelijayksiöstä.

Yrityksen alkutaipaleeseen kuuluu myös avoimen lähdekoodin kauppa-alusta. Disturbin perustajat totesivat kuitenkin pian, että avoimen lähdekoodin kauppa ei ole räätälöitävissä Disturbin kasvaviin tarpeisiin.

"Vaatimuksemme oli, että verkkokaupassa pitää olla tietyt ominaisuudet ja että kaupan pitää näyttää tietynlaiselta. Lianan verkkokauppa-alustassa nämä kriteerit täyttyvät, ja uusia ominaisuuksia saa aina tarvittaessa nopeasti käyttöön."
Tiina Skinnari
Omistaja, Disturb.fi

 Räätälöitävyys ja omannäköinen ilme

Kun Disturb alkoi etsiä verkkokaupalle uutta alustaa, oli selvää, mitkä asiat uudessa työkalussa olivat tärkeitä. Uuden alustan tuli olla mahdollisimman mukautuvainen erilaisiin tarpeisiin, joita Disturb kasvaessaan jo oli kohdannut ja tulisi kohtaamaan myös tulevaisuudessa.

Verkkokaupan hallintapuolelle haluttiin erilaisia toiminnallisuuksia, joilla pystyy muokkaamaan eri asiakkaiden ominaisuuksia, kuten kanta-asiakasryhmien alennuksia. Omannäköinen verkkokauppa onkin ollut Disturbin kaltaiselle, persoonallisella ilmeellä erottuvalle yritykselle hyvin tärkeää.

Yhteistyö alkaa hyvästä kommunikaatiosta

Disturb päätyi aloittamaan yhteistyön Lianan kanssa, koska Lianalla yrityksen verkkokaupan sai räätälöityä juuri sellaiseksi kuin Disturb oli toivonut. Kommunikaatio Lianan yhteyshenkilön oli tiivistä ja luontevaa.

Toimiva kommunikointi lisäsi luottoa siihen, että tulevaisuudessakin asiat sujuvat ja että uudet integraatiot saadaan aina tarvittaessa liitettyä kauppaan, jolla tällä hetkellä on kuukausitasolla 75 000–90 000 kävijää.

Verkkokaupan kulmakivet

API-rajapinnat, kuten maksutapa- ja logistiikkaintegraatiot, ovat kulmakiviä siinä, miten verkkokauppa toimii. Liana®Cloud Commerce -alustassa Disturbille on kustomoitu monia integraatioita ja kauppa on toiminut pioneerina tietyissä ominaisuuksissa.

Tämä on syventänyt yhteistyötä, kun sekä asiakasyritys että työkalun tarjoaja tekevät yhdessä töitä paremman verkkokaupan puolesta. Disturbin asiakkailta tämä hedelmällinen yhteistyö ja asiakaslähtöisyys ei ole jäänyt huomaamatta, sillä Disturb valittiin Suomen parhaaksi verkkokaupaksi vuonna 2018.

"Liana®Cloud Commerce -verkkokauppa-alusta integroituu saumattomasti maksu- ja logistiikkarajapintojen kanssa ja uusia rajapintoja avataan jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan."
Niko Pääkkönen
Business Director, Liana Technologies

 

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä