Rekisteriseloste

Koodiviidakko Oy:n ("Liana Technologies") rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Koodiviidakko Oy, 1939962-1 ("Liana Technologies")
Kansankatu 53, 90100 Oulu
puh. +358 10 387 7050

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Liana Technologiesin markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Liana Technologiesin oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä tietosuojalain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Liana Technologiesin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Liana Technologiesin viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot

Liana Technologies käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Liana Technologiesin asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä sekä Suomen Asiakastieto Oyj:n ja Alma Talent Oy:n tietopäivitysten perusteella.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Liana Technologiesin tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Koodiviidakko Oy:n ("Liana Technologies") rekrytointirekisteri

1. Rekisterinpitäjä

Koodiviidakko Oy, 1939962-1 ("Liana Technologies")
Kansankatu 53, 90100 Oulu 
puh: +358 10 387 7053

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Kaisa Mikkelä
Kansankatu 53, 90100 Oulu
Sähköposti: kaisa.mikkela(at)lianatech.com

3. Rekisterin nimi

Työhakemukset

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Työhakemusten käsittely

5. Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Työhakemus ja siihen liittyvät tiedot
  • Muut työnhakijan antamat tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Työhakemuslomake sekä työhaastattelu ja hakemisprosessiin liittyvät sähköpostin vaihto.

7. Tietojen luovutus, siirto ja säilytys

Tietoja säilytetään ja käsitellään EU:n ulkopuolella. Käsittely täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja Privacy Shieldin vaatimukset henkilötietojen käsittelystä. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Työhakemuksia säilytetään kahden vuoden ajan.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot on talletettu Amazonin palvelimille Yhdysvaltoihin. Palvelimet täyttävät tietosuoja-asetuksen vaatimukset samoin kuin Privacy Shieldin vaatimukset. Tiedot siirretään aina salattuna. Tietoihin pääsevät vain sellaiset Liana Technologiesin työntekijät, joiden on työtehtäviensä vuoksi päästävä tietoihin.

9. Tarkastus- ja poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on tämän lisäksi oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisemista sekä tietojensa poistamista.

Asiantuntijamme / Myynti

Sähköposti: moi@lianatech.com
Puhelin:

+358 10 387 7053
(vaihde)

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Tarkemmat yhteystiedot ›

Tekninen tuki

Sähköposti: tuki@lianatech.com
Puhelin:

Marketing Cloud™ -tuotteet:
Postiviidakko, Sivuviidakko,
ViidakkoStore, ViidakkoCEM,
LianaMobile

+358 10 387 7050 

Liana PR Cloud™ -tuotteet:
ePressi, ViidakkoMonitor

+358 10 387 7051 

(arkisin klo 9-17)

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min


Rekrytointi

Puhelin: +358 50 349 8958

 

Laskutus ja talousasiat

Sähköposti: laskutus@lianatech.com