Nimi vaihtui, sama tuttu työkalu

Tammikuussa 2019 Koodiviidakko siirtyi käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies myös kotimaassaan Suomessa. Sivuviidakko on nyt LianaCMS – tutustu työkaluun tarkemmin.

Julkaisujärjestelmä sujuviin digitaalisiin käyttäjäkokemuksiin

Käyttäjäystävällisellä LianaCMS-työkalulla luot brändisi mukaisen verkkosivuston vaivattomasti. Anna markkinoijiesi keskittää aikaa sisältöön – julkaisujärjestelmämme mahdollistaa sivujen päivittämisen ja ylläpidon ilman koodausosaamista. Tutustu ominaisuuksiin ja hinnoitteluun.

Ominaisuudet ›

Optimoidut verkkosivut eri laitteille

Sisältösi optimoidaan eri laitteille automaattisesti. Voit muokata verkkosivujasi reaalinäkymää muistuttavassa muokkaustilassa, jossa näet, miltä sisältösi tulevat näyttämään julkaisun jälkeen.

Lukuiset käyttökohteet

Työkalun avulla luot responsiivisten verkkosivuston lisäksi esimerkiksi näyttävän kampanjasivuston, vuosikertomuksen tai verkkolehden sekä landing-sivut esimerkiksi sähköpostimarkkinointisi tai tapahtumiesi tueksi.

Mittaa ja kehitä analytiikan avulla

Kehitä digimarkkinointiasi aidosti kävijätilastointia ja -analysointia hyödyntäen. Tuemme saumattomasti markkinoiden parhaita analysointityökaluja kuten Google Analyticsia. LianaCMS:ssä näet lisäksi yhdellä silmäyksellä sivuston tärkeimmät analytiikkatiedot, kuten sivustosi parhaat ja heikoimmat sivut, vierailut ja kävijät sekä sivustolla vietetyn ajan.

Kiinnostuitko?

Liana®Cloud Websites -ratkaisun avulla yhdistät verkkosivusi saumattomasti markkinoinnin työkalupakkiisi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja he kertovat lisää palveluistamme.

Pyydä demo
Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud