Case KoL

Edunvalvojan täytyy pysyä kartalla

Edunvalvojan täytyy pysyä kartalla Jaana Nuottanen Vaikka tahtoa olisi, hektisen arjen keskellä asioiden seuraamiseen on käytettävissä yhä vähemmän aikaa. Mediaseurantapalvelun avulla tiedän, milloin ja missä edunvalvontaamme tarvitaan. Jaana Nuottanen Toiminnanjohtaja, Kansalaisopistojen liitto KoL

Kansalaisopistojen liitto KoL on edunvalvontajärjestö, joka toimii kansalaisopistojen ja vapaan sivistystyön edunvalvojana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana. Liitossa kiinnostuttiin mediaseurantapalvelun hyödyntämisestä, sillä alan edunvalvojana liiton täytyy pystyä seuraamaan koko sektorin kehitystä ja ajankohtaisia asioita.

”Päätöksenteon tahti on kiihtynyt ja asioihin täytyy pystyä reagoimaan oikeaan aikaan jo valmisteluvaiheessa”, kertoo liiton tiedottaja Lauramaija Hurme.

Kansalaisopistojen liitto kilpailutti alan isoimmat palveluntarjoajat ja päätyi ViidakkoMonitor-mediaseurantapalveluun. Päätökseen vaikuttivat suositukset palvelusta sekä kilpailukykyiset kustannukset.

Mediaseuranta on koko tiimin työkalu

Mediaseuranta on koko tiimin työkalu Lauramaija Hurme Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. ViidakkoMonitor on tuonut edunvalvontaamme kaipaamamme lisäpotkua. Lauramaija Hurme Tiedottaja, Kansalaisopistojen liitto KoL

Mediaseurantapalvelun käyttöä ei ole liitossa rajattu vain yhdelle henkilölle vaan koko toimiston henkilöstö hyödyntää palvelua aktiivisesti. Mediaseurannan avulla liiton työntekijät seuraavat muun muassa alan yleisiä keskusteluja mediassa sekä erityisesti kunnallista päätöksentekoa.

”Olemme pystyneet ottamaan paremmin kantaa valmisteilla oleviin asioihin. Edunvalvontatyömme on nopeutunut ja saamme seurattua koko sektorin toimintaa tarkemmin. Kansalaisopistot toimivat ympäri Suomen jokaisen nykyisen kunnan alueella ja siksi mahdollisuus lukuisien pienten paikallismedioiden seuraamiseen on ollut meille erityisen arvokas”, kertoo Hurme palvelun käytöstä.

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä