Case Hyvinvointistudio Lupaus

Tiedottamalla suuren yleisön tietoisuuteen

Tiedottamalla suuren yleisön tietoisuuteen

Hyvinvointistudio Lupaus Oy on liikunta-, ravinto- ja hyvinvointipalveluita tarjoava pk-yritys pääkaupunkiseudulta. Vaikka Lupauksessa tehdään viestintää ja markkinointia pääsääntöisesti omin voimin, yritys halusi hyödyntää tiedottamisessa ulkopuolista apua. Yhteistyökumppaniksi Lupaus valitsi Liana Technologiesin, jonka ePressi-tiedotejakelupalvelun kautta yritys lähetti ensimmäisen tiedotteensa.

Toimintansa aloitusvaiheessa Lupaus halusi hyödyntää tiedottamista erityisesti potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen. Ensimmäisen tiedotteensa kärjeksi Lupaus valitsi aiheen, johon yrityksessä oli perehdytty huolella. Perinteisen ”Olemme aloittaneet toiminnan” -tiedotteen sijaan yritys päätyi tekemään asiantuntija-artikkelin muotoon kirjoitetun tiedotteen, jossa käsiteltiin terveyttä ja hyvinvointia tutkimusten sekä omakohtaisten kokemusten kautta.

Kiinnostava tiedote herätti median huomion

Katso kuva Kiinnostava tiedote herätti median huomion

Tiedotteen kiinnostava aihe herätti sekä median että suuren yleisön huomion varsin nopeasti. ”Saimme tiedotteen ansiosta suoria yhteydenottoja ja asiakkuuksia. Myös yritysasiakkaiden kohdalla koen medianäkyvyydestä olleen hyötyä”, kuvailee Hyvinvointistudio Lupauksen toimitusjohtaja Riina Laaksonen.

ePressin yhteyshenkilön innoittamana Lupaus päätti järjestää toiminnastaan myös infotilaisuuden. Laaja tiedottaminen toi yritykselle näkyvyyttä erilaisten lehtien hyvinvointiliitteissä ja verkkosivustoilla sekä maininnan terveyttä käsittelevässä blogissa. Myös Lupauksen verkkosivujen kävijämäärä nousi huomattavasti saadun medianäkyvyyden ansiosta.

Yhteistyöllä kohti parasta mahdollista lopputulosta

Yhteistyöllä kohti parasta mahdollista lopputulosta

Lupaus on ollut ensitiedotteella saamaansa näkyvyyteen erittäin tyytyväinen. Yrityksessä koetaan, että tiedottamisen onnistumiseen vaikutti ennen kaikkea tiivis yhteistyö ePressin asiakaspalvelun kanssa. ”Oman yhteyshenkilön kanssa toimiminen oli luonnollista, helppoa ja kivaa. Kävimme yhdessä läpi eri mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, sekä mietimme, mitä ne tarkoittaisivat Lupaukselle. Kanssakäyminen oli keskustelevaa eikä käskevää. Koen, että minua ja tarpeitani kuunneltiin aidosti. ePressin palvelu oli kokonaisuutena juuri sitä, mitä odotinkin ja saavutimme yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen”, kertoo toimitusjohtaja Laaksonen.

Kiinnostuitko ePressistä?

Kiinnostuitko ePressistä?

Haluatko olla näkyvillä mediassa? Ota meihin yhteyttä ja räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tiedottaminen palvelee kaikenlaisia ja -kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Kun saat näkyvyyttä toimittajien keskuudessa ja mediassa, toimittajat tuntevat yrityksesi alasi asiantuntijana ja aktiivisena viestijänä. ePressin kautta tiedottavat niin julkisen sektorin organisaatiot, monikansalliset yhtiöt kuin pienet startup-yrityksetkin. Ota meihin yhteyttä ja laaditaan yhdessä sinun yrityksellesi sopiva tiedoteratkaisu!

Ota yhteyttä