Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Kokonaisvaltaiset palvelut suunnittelusta jatkokehitykseen

Luo menestyvät verkkosivut ja verkkokaupat

Lianan kotimaisten verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisujen avulla luot brändisi mukaisia ammattimaisia verkkosivustoja ja varmistat sujuvan verkkokauppakokemuksen asiakkaillesi. Kokonaisuus sisältää kattavat palvelumme aina suunnittelusta valmiin verkkopalvelun ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Yhdessä rakennamme juuri tavoitteitasi tukevan ratkaisun, joka puhuttelee kohderyhmiäsi ja tarjoaa erinomaisia käyttäjäkokemuksia.

Toteutamme kaikenkokoiset WordPress-sivustot

Yhdistimme voimamme Suomen suurimman WordPress-toimisto Evermaden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme kaikenkokoisia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Lianalta saat kevyet WordPress-toteutukset, ja Evermade toteuttaa laajat, räätälöidyt WordPress-sivustot. Sivusto on helppo laajentaa verkkokaupaksi WooCommerce-lisäosalla. Ota yhteyttä ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Tunnista sivustosi vahvuudet ja heikkoudet

Pohditko, mitkä asiat sivustollasi kaipaavat kehittämistä ja miten voisit varmistaa, että sivustosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla? Käytä maksutonta työkaluamme ja selvitä sivustosi suorituskyvyn, hakukoneptimoinnin, mobiilikäytettävyyden ja saavutettavuuden tila hetkessä. Saat sivustollesi pisteytyksen ja vinkit sen mahdollisten ongelmakohtien korjaamiseen. 

Asiakkaamme suosittelevat

Lianan verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisuilla on satoja tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat työkalujen helppokäyttöisyyteen ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

Julkaistuja sivustoja

1000+

NPS

72

Verkkopalvelujen asiantuntijaa

40

Tukipalvelujen arvosana

4.5/5

Kokemus verkkopalvelujen toteutuksesta

17 v.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Miksi valita Liana?

Vaivaton käyttöönotto

Saat palveluidemme perusominaisuudet vaivattomasti käyttöösi. Valittavanasi ovat valmiit ratkaisut tai täysin räätälöidyt kokonaisuudet. Kustomoitavien moduulien avulla voimme luoda parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Kokonaisvaltaiset palvelut

Palvelemme verkkosivustosi tai verkkokauppasi koko elinkaaren ajan: vastaamme suunnittelusta ja designista, julkaisusta, ylläpidosta, jatkokehityksestä ja jatkuvasta tuesta.

Tekninen toteutus

Teemme toteutuksia mm. LianaCMS-, LianaCommerce-, WordPress- ja WooCommerce -alustoilla. Tekninen tukemme ja tukisivustomme saa asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta.

Monipuoliset integraatiot

Verkkosivustomme ja verkkokauppamme ovat integroitavissa useiden ulkoisten järjestelmien kanssa. Tiimillämme on valmius luoda uusia integraatioita tarpeidesi mukaan.

Hakukoneoptimointi

Huolehdimme, että sivustosi löytyy verkosta. Oikein tehtynä hakukoneoptimointi tehostaa kaikkia markkinoinnin toimenpiteitä ja kasvattaa myyntiä. Julkaisujärjestelmien monipuoliset SEO-ominaisuudet helpottavat sivustosi jatkuvaa optimointia.

Taattu turvallisuus

Pidämme verkkopalvelusi turvassa ja turvallisena: palvelumme ylittävät GDPR-tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. Varmistamme, että verkkopalvelusi tietoturva on aina ajan tasalla. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa.

Onnistunut asiakaskokemus ammattimaisen suunnittelun avulla

Suunnittelun avulla varmistamme, että sivusto tai kauppa vastaa kohderyhmiesi tarpeisiin ja palvelee heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Halutun lopputuloksen saavuttamiseksi suunnittelu tehdään yhteistyössä asiantuntijoidemme ja asiakkaan kanssa. Käytännössä käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu (tai UX- ja UI-suunnittelu) sisältää muun muassa käyttäjäpolut, sisältörakenteen, elementit ja ulkoasun.

Varmista jatkuva liikenne sivustollesi hakukoneoptimoinnilla

Verkkosivusi tai verkkokauppasi on tärkeää löytyä hakukoneista, jotta tavoitat oikeat asiakkaat ja kohderyhmät. Autamme sinua saavuttamaan vahvan verkkonäkyvyyden huolehtimalla, että tavoitteiden eteen tehdään oikeita asioita. Hakukoneoptimoinnin palveluumme kuuluu muun muassa:

  • Aloituspalaveri ja tulossuunnitelma
  • SEO-auditointi
  • Jatkosuunnitelma verkkosivunäkyvyyden kehittämiselle
  • Kuukausittainen sähköpostiraportti.

Haluatko testata sivustosi hakukoneoptimoinnin tilan? Käytä maksutonta työkaluamme ja saat pisteytyksen myös sen suorituskyvystä, mobiilikäytettävyydestä ja saavutettavuudesta.

Näin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Valitsemalla ratkaisumme saat kokeneet ammattilaisemme varmistamaan, että projektille asetetut tavoitteet täyttyvät. Taitava design-tiimimme toteuttaa verkkosivullesi tai verkkokauppaasi organisaatiosi brändin mukaisen ja toimialaan sopivan ulkoasun sekä pitää huolta sivuston laadukkaasta käyttökokemuksesta.

Kehitämme verkkopalvelua toiveidesi mukaisesti jatkuvan yhteistyön kautta. Autamme halutessasi esimerkiksi sisällönsyötössä ja hakukoneoptimoinnissa sekä toteutamme verkkosivuston saavutettavuusanalyysin ja -raportin ennen sen julkaisua. Kehitämme jatkuvasti ratkaisujamme ja kerromme asiakkaillemme uusista mahdollisuuksista.

Katso alta, kuinka projekti etenee.

Määrittelyvaiheessa määritellään verkkosivuston tai verkkokaupan tärkeimmät toiminnallisuudet ja tavoitteet. Kartoitamme sivuston liiketoiminnalliset tavoitteet, eri käyttäjäryhmät ja niiden tarpeet, toteutuksen tekniset tarpeet ja toiminnallisuudet sekä erilaiset luovat ratkaisut, joiden avulla lopputuloksesta saadaan visuaalisesti mieleenpainuva. Tässä vaiheessa käydään tarkkaan läpi asiakkaan toiveet toteutuksesta ja määritellään yhdessä toimenpiteet projektin päämäärien saavuttamiseksi.

Verkkosivuston tai verkkokaupan suunnitteluvaihe käsittää käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun sekä visuaalisen suunnittelun. Tätä vaihetta varten kerätään asiakkaan toiveet uuden sivuston käyttöliittymää ja ulkoasua varten. 

Suunnittelemme sivuston siten, että käyttäjäkokemus on toiveiden mukainen: varmistamme, että sivuston rakenne on selkeä, kävijäpolut ohjaavat vierailijaa tehokkaasti ja haettu tieto löytyy nopeasti. Visuaaliset elementit ja valinnat ilmentävät organisaation tavoitteita ja viestiä, ja niiden avulla saavutetaan haluttu ensivaikutelma sivustovierailijalle. Huolella suunniteltu ulkoasu herättää kävijän luottamuksen ja jättää positiivisen muistijäljen.

Liana suunnittelee sivuston käyttöliittymän, sivupohjat ja graafisen ilmeen. Suunnittelun edetessä pyydämme asiakkaalta kommentteja ja mahdolliset muutokset tehdään saadun palautteen pohjalta. Tässä vaiheessa voidaan toteuttaa myös käyttäjätestaus.

Teknisen toteutuksen vaiheessa tehdään sivuston varsinainen ohjelmointityö, jossa sivupohjat, tarvittavat elementit, sisältömoduulit ja toiminnallisuudet rakennetaan design-prototyypin (suunnitteluvaihe) ja määrittelydokumentin (määrittelyvaihe) pohjalta. Suunnittelijat ja kehittäjät tekevät tiivistä yhteistyötä vielä kehitysvaiheessa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Intensiivisen testausvaiheen aikana varmistamme, että verkkosivusto tai verkkokauppa toimii moitteettomasti koekäyttämällä sen laajalla skaalalla eri selaimia ja laitteita. Sivusto testataan iOS- ja Android -mobiililaitteilla ja tableteilla sekä Windows- ja Mac desktop -laiteilla. Testauksen pääpaino on selainyhteensopivuuden ja responsiivisuuden varmistamisessa. Julkaisua edeltää myös aina asiakkaan hyväksyntätestaus.

Teknisen toteutuksen jälkeen sivusto luovutetaan asiakkaalle katselmoitavaksi, ja mahdolliset korjaukset tehdään katselmoinnin pohjalta. Järjestämme käyttökoulutuksen sivuston ylläpitoon ja sisällönsyöttöön.

Kun sivusto on sisällöltään ja perusteellisen testauksen jälkeen valmis julkaistavaksi, sovitaan asiakkaan kanssa julkaisupäivä. Liana koordinoi julkaisun ja toimittaa asiakkaalle ohjaustiedot uuden verkkosivuston tai verkkokaupan julkaisua varten. Lianan tiimi vastaa kaikista julkaisuun liittyvistä toimenpiteistä.

Sivuston julkaisun jälkeen kehitämme verkkopalvelua jatkuvasti yhdessä asiakkaan kanssa ja kerättyyn dataan perustuen. Autamme mielellämme esimerkiksi hakukoneoptimoinnissa, jolla varmistamme liikenteen verkkosivustollesi tai -kauppaasi. Kaikki ratkaisumme ovat integroitavissa keskenään, ja voit valita Liana®Cloud-paletista sinulle sopivat työkalut vaikuttavaan digitaaliseen markkinointiin ja viestintään.

  • Tuntivelotteinen kehitys: Vastaamme palvelun pienkehittämisestä silloin, kun kehitystä ei tehdä jatkuvasti. Sinun tarvitsee asiakkaana vain olla yhteydessä asiakasvastaavaasi tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected], ja esittää kehitys- tai muutospyyntö
  • Projektiluontoinen kehitys: Jos kehittämistarve vastaa pientä projektia, oma asiakasvastaavasi antaa työmäärä- ja aikatauluarvion projektin toteuttamiselle
  • Kuukausittainen kehitys: Sovimme asiakkaan kanssa tietyn määrän päiviä kuukaudessa tai viikossa sivuston jatkokehitystä ja optimointia varten. Tämä on nopea tapa seurata edistymistä ja ennustaa kustannuksia. Kuukausittainen kehitys sopii tilanteisiin, joissa sivustoa halutaan kehittää säännöllisesti

Tavoita asiakkaasi markkinoinnin automaatiolla

LianaAutomationin avulla muunnat verkkosivuvierailijat liideiksi ja lisäät myyntiä verkkokaupassa lisä- ja ristiinmyyntikampanjoilla. Hyödynnä juuri sinulle sopivat automaatiot: tavoita asiakkaasi useissa kanavissa, kerää dataa ja sitouta kävijät kestäviksi asiakkuuksiksi. Integroimme automaatiotyökalun helposti muihin LianaCloud-paletin työkaluihin sekä eri verkkosivu- ja verkkokauppajärjestelmiin. Saat sen lisäosana myös WordPress-sivustollesi.

Räätälöidyt ratkaisut toimialallesi

Olemme kartuttaneet kokemusta eri toimialoista jo lähes 20 vuoden ajan ja toteuttaneet ratkaisuja julkishallinnon, yksityissektorin ja teollisuuden tarpeisiin. Meihin luottavat sekä suuret konsernit että yksityisyrittäjät.

Yhdistä muihin käyttämiisi järjestelmiin

Verkkosivuratkaisumme voidaan integroida suurimpien CRM-järjestelmien kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden yhdistää julkaisujärjestelmä muihin Liana®Cloud-työkaluihin. Asiantuntijamme ovat käytössäsi ja kaikki integraatiot tehdään yrityksemme sisällä.

Verkkokaupparatkaisussamme on jo suuri määrä integraatioita erilaisiin markkinointi-, maksutapa- ja logistiikkajärjestelmiin ja pätevä kehitystiimimme on aina valmiina lisäämään uusia integraatioita. Käytössäsi olevan ERP-järjestelmän saa saumattomasti integroitua verkkokauppaasi Flashnoden tai Lianan REST API:n kautta.
 

Inspiroidu blogistamme

Poimi vinkit verkkosivustosi tai verkkokauppasi kehittämiseen ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Katso kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud