Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Myy enemmän WooCommerce-verkkokaupassa

WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce on WordPress-käyttöjärjestelmän avoimen lähdekoodin lisäosa, jonka avulla voimme rakentaa juuri liiketoimintasi tarpeita vastaavan verkkokaupan. WooCommercen suosion salaisuutena on sen muokattavuus ja joustavuus, sillä sen avulla voidaan toteuttaa sekä kevyet että laajat verkkokaupat monipuolisten teemojen ja lisäosien avulla.

Kanssamme voit varmistua siitä, että verkkokaupan ylläpitäjillä on vaivaton käyttökokemus ja että asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Laadukas tekninen toteutus ja jatkokehitys

Voit luottaa, että verkkokauppasi on osaavissa käsissä ja että sen tekninen toteutus on tehty viimeisen päälle. Julkaisun jälkeen verkkokauppaa voidaan kehittää yhdessä yrityksesi tarpeiden pohjalta, jotta se palvelee jatkossakin liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Luotettava tekninen tuki ja ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelumme vastaa verkkokauppasi hostingista ja huolehtii kauppasi turvallisuudesta varmistamalla, että sen päivitykset ovat ajan tasalla. Tukipalvelumme palvelee sinua suomeksi ja reagoi kaikkiin kysymyksiin ja mahdollisiin ongelmiin nopeasti: tyytyväiset asiakkaamme ovat antaneet tuellemme keskiarvosanaksi 4,7/5.

 

Digimarkkinoinnin palvelut myynnin edistämiseksi

Varmista verkkokauppasi menestys digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelujen avulla: tarjoamme hakukoneoptimoinnin ja hakukonemainonnan palveluita, maksettua mainontaa, analytiikkapalveluita sekä markkinoinnin automaatiota palveluna.

Miksi Liana?

Tehtävämme on auttaa sinua hyödyntämään WooCommercen rajattomat mahdollisuudet. Rakennamme myyvän verkkokaupan, joka perustuu liiketoimintasi yksilöllisille tarpeille ja tekee ostamisesta helppoa asiakkaillesi. Kehitämme ja julkaisemme uusia lisäosia sekä WordPressille että WooCommercelle, jotta saat kaiken irti sivustostasi ja verkkokaupastasi. Toimitamme verkkokauppoja lähes 20 vuoden kokemuksella ja olemme kartuttaneet kokemusta useilta eri toimialoilta.

Toimivan verkkokauppa-alustan lisäksi saat kokonaisvaltaiset palvelut, joilla varmistamme kauppasi menestyksen. Ylläpitopalvelumme sisältää jatkuvan vikaseurannan ja tuen, jotta voit keskittyä olennaiseen eli liiketoimintasi kehittämiseen. 

Onnistu WooCommerce-verkkokaupan avulla

WooCommerce-verkkokaupan etuja

  • Räätälöitävyys ja muokattavuus Avoimen lähdekoodin järjestelmänä WooCommerce mahdollistaa monipuolisen räätälöinnin ja laajentamisen liiketoimintasi kasvun mukana.
  • Jatkuva kehitys ja tuki Mittava kehittäjäyhteisö pitää huolen, että alustaan on jatkuvasti saatavilla uusia laajennuksia ja että verkkokaupan ylläpito, suunnittelu ja kehittäminen on helppo ulkoistaa.
  • Vaivaton ylläpito Et tarvitse koodaustaitoja verkkokauppasi pyörittämiseen, vaan hallintatyökalut on tehty mahdollisimman vaivattomiksi käyttää.
  • Kaikki tarvittava myyntiä varten WooCommerceen on sisäänrakennettu kaikki kauppiaan tarvitsemat ominaisuudet verkkomyyntiä varten, ja lisäosien avulla voit tehostaa myyntiä entisestään.

Saumaton kokonaisuus

WordPress ja WooCommerce ne yhteen sopii: WooCommerce-verkkokauppa on helppo rakentaa olemassa olevan WordPress-sivuston päälle, mutta toisaalta WooCommerce-verkkokaupan perustaminen edellyttää aina myös WordPress-sivuston käyttöönottoa.

WooCommerce soveltuu kaikenkokoisten verkkokauppojen alustaksi. WordPressin lisäosana WooCommerce sisältää käytännössä samat käyttöjärjestelmän ominaisuudet, kuten helppokäyttöisen hallinnan ja skaalautuvuuden. Alusta sallii myös monipuolisen kustomoinnin sekä lisäosien ja teemojen hyödyntämisen, jotta voimme toteuttaa juuri toiveidesi mukaisen verkkokaupan.

Ammattimainen ja osaava WooCommerce-kumppani luo verkkokaupan, joka on turvallinen, käyttäjäystävällinen, skaalautuva ja brändisi mukainen.

Kasvata myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä

LianaAutomation-lisäosan avulla voit segmentoida verkkokauppasi vierailijoita ja hyödyntää markkinoinnin automaatiokampanjoita esimerkiksi uudelleenmarkkinoinnin, lisämyynnin tai bränditietoisuuden kasvattamiseen. Tee oikea-aikaista markkinointia asiakasdataasi perustuen ja näe tulokset kasvaneena asiakastyytyväisyytenä ja myyntinä.

Automatisoi esimerkiksi:

  • Uutuudet
  • Uuden asiakkaan tervetuloaviestit
  • Passiivisten asiakkaiden aktivointi
  • Ostoskorimuistuttajat

Hallitse sisältöä ja tarjoomaa vaivattomasti

Koska WooCommerce-verkkokauppa toteutetaan WordPress-käyttöjärjestelmän päälle, ovat sen ylläpitonäkymät ja -työkalut yksinkertaisia ja intuitiivisia käyttää. Samat sisällönhallintatyökalut toimivat siis sekä sivuston että verkkokaupan puolella: WordPressin helppokäyttöinen Gutenberg-sisältöeditori mahdollistaa sisällön itsenäisen ja vaivattoman hallinnan.

Inspiroidu blogistamme

Poimi vinkit sivustosi kehittämiseen ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Katso kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö