Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Tehokkuutta tukkukauppaasi verkossa

B2B-tukkukauppa Lianalta

Vaivattoman verkko-ostamisen mahdollistaminen, asiakkuuksien tehokas hallinta ja sujuvat prosessit ovat menestyvän tukkuliiketoiminnan kulmakiviä. Rakennamme tukkukaupan, joka palvelee asiakkaidesi vaativiakin tarpeita. Yli 10 vuoden kokemuksemme B2B-verkkokauppojen toteuttamisesta takaa asiantuntemuksemme tukkukaupan alalla.

Powered by

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset verkkokauppiaat, joita olemme auttaneet myymään enemmän verkkokaupparatkaisuillamme.

Toteutamme kaikenkokoiset WordPress-sivustot ja WooCommerce-verkkokaupat

Yhdistimme voimamme Suomen suurimman WordPress-toimisto Evermaden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme kaikenkokoisia WordPress-sivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja. Lianalta saat kevyet WordPress-toteutukset, ja Evermade toteuttaa laajat, räätälöidyt WordPress-sivustot. Ota yhteyttä ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun B2B-tukkuliiketoimintaasi varten.

Liiketoimintasi tarpeisiin sopiva ratkaisu

Jo vuosien ajan olemme auttaneet tukkukauppiaita kasvattamaan liiketoimintaa verkossa. Kymmenet verkkokauppa-asiakkaamme ovat valinneet meidät suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri heille sopivan verkkokaupparatkaisun.

Rakenna asiakasuskollisuutta

Hyödynnä kaikkia verkossa myymisen mahdollisuuksia asiakasuskollisuuden rakentamiseen: myyvä verkkokauppa ja oikeat työkalut palvelevat liiketoimintasi tarpeita aina asiakashankinnasta olemassa olevan asiakkuuden hoivaamiseen. 

Säästä kustannuksia

Toimivat ja tehokkaat prosessit auttavat sinua säästämään kustannuksia ja myyjiesi aikaa sekä vapauttamaan resursseja niitä vaativille tehtäville palvelun laadusta tinkimättä. Oikean kumppanin kanssa saat parhaan hyödyn irti verkkokaupastasi, jotta voit maksimoida tuoton ja tarjota saumattoman asiakaskokemuksen.

Kasvata liikevaihtoa

Toimiva verkkokauppa kasvattaa myyntiäsi ja tekee ostamisesta vaivatonta asiakkaillesi. Rakenna erinomainen asiakaskokemus, automatisoi prosessit verkossa ja luo pysyviä asiakassuhteita.

Luomme yhdessä vankan pohjan liiketoimintasi kasvulle, jotta saat parhaat työkalut asiakkaidesi palvelemiseen.

Autamme myyntisi automatisoinnissa

Tilausjärjestelmä sisältää lukuisia B2B-verkkokauppiaan työtä helpottavia ominaisuuksia. Säästä myyjiesi aikaa automatisoimalla kauppasi aikaavievät, manuaaliset toimenpiteet ja tekemällä ostaminen helpoksi asiakkaillesi. Monipuoliset toiminnallisuudet tuotekatalogista käyttäjähallintaan varmistavat verkkokaupan vaivattoman ylläpidon ja kehityksen. 

Vie myyntisi seuraavalle tasolle ottamalla käyttöön markkinoinnin automaatiotyökalumme: sen avulla generoit laadukkaita liidejä, hoivaat niitä kohti asiakkuutta ja pidät yllä asiakassuhdetta. LianaAutomation-lisäosan saat helposti käyttöösi WooCommerce-verkkokaupassa.

Verkkokauppauudistuksesta kasvua myyntiin

Laatuviineihin sekä mietoihin ja väkeviin alkoholijuomiin erikoistunut verkkokauppa ​​​​​Royal Orchid Wine päätyi tekemään kokonaisvaltaisen verkkokauppauudistuksen Lianan kanssa alustamme luotettavuuden ja skaalautuvuuden vuoksi. Verkkokauppauudistus tuotti seuraavia tuloksia:

  • Kaupan myyntitulot kasvoivat 60 päivässä 119 %
  • Uusien ostoskorien määrä kasvoi 60 päivässä 37,5 %

Kuinka hyödyntää sähköpostimarkkinointia verkkokaupassa?

Verkkokauppiaat hyötyvät sähköpostimarkkinoinnista monin tavoin. Katso webinaaritallenne ja opit mm.

  • Mitä tulee huomioida verkkokaupan sähköpostimarkkinoinnissa
  • Verkkokaupan sähköpostimarkkinoinnin muodot
  • Konkreettiset käyttötapaukset markkinoinnin automaatioista verkkokaupassa

 

Jätä yhteydenottopyyntö