Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Skaalautuva B2C-verkkokauppa kuluttajamyyntiin

B2C-verkkokauppa

Autamme kasvattamaan myyntiäsi verkossa, tavoittamaan asiakkaasi tehokkaasti ja vastaamaan jatkossakin heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Tavoitteenamme on varmistaa, että B2C-verkkokauppasi toimii saumattomasti ja tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Vahvan verkkokauppakumppanin ansiosta voit keskittyä täysin ydinliiketoimintaasi, sillä palvelumme takana on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista verkkokaupparatkaisuista. Toteutamme verkkokauppoja LianaCommerce- ja WooCommerce-alustoilla.

Powered by

Varmista B2C-verkkokauppasi menestys panostamalla asiakaskokemukseen

Kun asiointi sujuu ja ostosten teko on miellyttävää, palaa asiakkaasi todennäköisemmin verkkokauppaasi toistamiseenkin. Asiakaskokemuksella on keskeinen merkitys kestävien asiakassuhteiden luomisessa, ja siihen vaikuttavat niin verkkokaupan tekniset ominaisuudet kuin esimerkiksi ostoprosessin pituuskin. Huolellisella käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelulla sekä teknisellä toteutuksella tuemme asiakkaidesi onnistunutta ostokokemusta.

Vaatimuksemme oli, että verkkokaupassa pitää olla tietyt ominaisuudet ja että kaupan pitää näyttää tietynlaiselta. Lianan verkkokaupparatkaisussa nämä kriteerit täyttyvät, ja uusia ominaisuuksia saa aina tarvittaessa nopeasti käyttöön.

Disturb

Tiina Skinnari
Omistaja, Disturb.fi

B2C-verkkokaupan suunnittelu, toteutus ja kehitys yhdessä Lianan kanssa

Kehitämme verkkokauppaasi datan perusteella

Verkkokauppa on harvoin valmis julkaisun hetkellä – lanseerauksen jälkeen sen toimivuutta seurataan ja kehittäminen aloitetaan kerätyn asiakasdatan ja analytiikan pohjalta. Näin liikenteen määrää verkkokauppaan kasvatetaan, ostoprosesseja muovataan sujuvammiksi ja asiakaskokemusta hiotaan paremmaksi. Verkkokauppakumppaninasi huolehdimme halutessasi muun muassa hakukoneoptimoinnista ennen ja jälkeen verkkokauppasi julkaisun.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkokauppasi menestymään

Meille on tärkeää, että asiakkaamme onnistuvat tavoitteissaan. Menestyvä verkkokauppa on hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, jossa on otettu huomioon palvelun helppo käytettävyys, hyvä verkkonäkyvyys, tekninen toimivuus ja tehokas konversio-optimointi. Projekti etenee aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja liiketoiminnan tarpeista lähtien.

Räätälöity, omannäköinen B2C-verkkokauppa Disturbille

Disturb päätyi aloittamaan yhteistyön Lianan kanssa, koska Lianalla yrityksen verkkokaupan sai räätälöityä juuri sellaiseksi kuin Disturb oli toivonut. Kommunikaatio Lianan yhteyshenkilön oli tiivistä ja luontevaa. 

Kasvata kauppaa ja säilytä olemassa olevat asiakkaasi personoinnin avulla

Personoinnilla verkkokauppaan voidaan tuoda kivijalkamyymälöistä tuttua henkilökohtaista asiakaskokemusta. Katso, kuinka verkkokaupan personointi kannattaa aloittaa, mitkä ominaisuudet tukevat personointia ja millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää personoinnissa.

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää verkkokauppasi kasvattamisesta sekä lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö