Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Rakenna tehokkaat ostoprosessit Lianan verkkokaupparatkaisulla

B2B-verkkokauppa

Haluatko digitalisoida B2B-liiketoimintasi? Tarjoamme ammattimaisen verkkokaupparatkaisun liiketoimintasi tehostamiseksi. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan, ja siksi B2B-verkkokauppamme on suunniteltu tekemään ostoprosessista niin helppo ja nopea kuin mahdollista. Lianan digitaalisen kaupan asiantuntijat ovat valmiita kehittämään yrityksellesi tehokkaan B2B-tilausjärjestelmän, joka auttaa sinua menestymään.

Powered by

Keskitä huomiosi pitkien asiakassuhteiden luomiseen

Asiakkaasi etsivät pitkäaikaista kumppania, jonka kanssa rakentaa asiakassuhdetta. Verkkokaupparatkaisumme auttaa sinua saavuttamaan tämän. Uskollisuuden muodostumista helpottavat B2B-tilausjärjestelmän monipuoliset toiminnallisuudet, kuten asiakaskohtaiset hinnat, brutto- ja nettohinnat, aiemmin kootut ostoslistat sekä mahdollisuus käyttää aiempia tilauksia uusien pohjana.

Onnistunut design vauhdittaa myyntiä

Brändin mukainen ja responsiivinen ulkoasu vahvistaa luottamusta ja helpottaa ostamista. Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu ovat osa verkkokauppaprojektia: niiden avulla varmistamme, että B2B-verkkokaupan rakenne on selkeä ja palvelee asiakkaan polkua aina kauppaan saapumisesta ostotapahtumaan. Suunnittelemme B2B-tilausjärjestelmälle mm. käyttäjäystävällisen navigoinnin ja tuotteiden kategorisoinnin suurillekin tuotemäärille.

Paranna verkkokauppasi tuottoa analytiikan pohjalta

Verkkokauppasi tulosten analysointi ja raportointi on vaivatonta sekä LianaCommerce- että WooCommerce-alustalla. B2B-tilausjärjestelmien analytiikkaominaisuuksiin kuuluu muun muassa:

  • Raportit tilauksista, asiakkaista ja varauksista

  • Trendikaavioiden luonti päivittäisestä myynnistä

  • Integrointi Google Analyticsin konversioiden seurantaan

  • Jälleenmyyjäraporttien luonti
     

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Rakennamme myyvän WooCommerce-verkkokaupan

WooCommerce on WordPress-käyttöjärjestelmän avoimen lähdekoodin lisäosa, jonka avulla voimme rakentaa juuri liiketoimintasi tarpeita vastaavan verkkokaupan. Tarjoamme laadukkaan teknisen toteutuksen ja jatkokehityksen, luotettavan teknisen tuen ja ylläpitopalvelut sekä digimarkkinoinnin palvelut myyntisi edistämiseksi.

Luotettavuus ja skaalautuvuus vakuuttivat valitsemaan Lianan

Toteutimme Royal Orchid Winelle laajan verkkokauppauudistuksen. Kaupan uudelleensuunnittelussa kiinnitettiin huomiota sekä sen käytettävyyteen, mobiiliystävällisyyteen että yleisilmeeseen. Koska yrityksellä on laaja tuotetarjonta, on erityisen tärkeää, että verkkokauppaa on helppo hallita ja päivittää.

Käynnistä B2B-liiketoimintasi tehokkaasti

B2B-liiketoiminnan pyörittämiseen verkossa pätevät omat lainalaisuutensa. Kun suunnitelmissasi on yrityksille suunnatun verkkokaupan avaaminen, pidä mielessä nämä viisi neuvoa.

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää verkkokauppasi kasvattamisesta sekä lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö