Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Rakenna tehokkaat ostoprosessit Lianan verkkokaupparatkaisulla

B2B-verkkokauppa liiketoimintasi tarpeisiin

Haluatko digitalisoida B2B-liiketoimintasi? Tarjoamme ammattimaisen verkkokaupparatkaisun liiketoimintasi tehostamiseksi. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan, ja siksi B2B-verkkokauppamme on suunniteltu tekemään ostoprosessista niin helppo ja nopea kuin mahdollista. Lianan digitaalisen kaupan asiantuntijat ovat valmiita kehittämään yrityksellesi tehokkaan B2B-tilausjärjestelmän, joka auttaa sinua menestymään.

Powered by

Keskitä huomiosi pitkien asiakassuhteiden luomiseen

Asiakkaasi etsivät pitkäaikaista kumppania, jonka kanssa rakentaa asiakassuhdetta. Verkkokaupparatkaisumme auttaa sinua saavuttamaan tämän. Uskollisuuden muodostumista helpottavat B2B-tilausjärjestelmän monipuoliset toiminnallisuudet, kuten asiakaskohtaiset hinnat, brutto- ja nettohinnat, aiemmin kootut ostoslistat sekä mahdollisuus käyttää aiempia tilauksia uusien pohjana.

Onnistunut design vauhdittaa myyntiä

Brändin mukainen ja responsiivinen ulkoasu vahvistaa luottamusta ja helpottaa ostamista. Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu ovat osa verkkokauppaprojektia: niiden avulla varmistamme, että B2B-verkkokaupan rakenne on selkeä ja palvelee asiakkaan polkua aina kauppaan saapumisesta ostotapahtumaan. Suunnittelemme B2B-tilausjärjestelmälle mm. käyttäjäystävällisen navigoinnin ja tuotteiden kategorisoinnin suurillekin tuotemäärille.

Paranna verkkokauppasi tuottoa analytiikan pohjalta

Verkkokauppasi tulosten analysointi ja raportointi on vaivatonta sekä LianaCommerce- että WooCommerce-alustalla. B2B-tilausjärjestelmien analytiikkaominaisuuksiin kuuluu muun muassa:

 • Raportit tilauksista, asiakkaista ja varauksista

 • Trendikaavioiden luonti päivittäisestä myynnistä

 • Integrointi Google Analyticsin konversioiden seurantaan

 • Jälleenmyyjäraporttien luonti
   

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Valitse sinulle sopiva verkkokaupparatkaisu

Pro-pakettimme sisältää kaikki toimivaan B2B-verkkokauppaan tarvittavat ominaisuudet. Business- ja Enterprise-paketit tarjoavat enemmän laajennus- ja räätälöintimahdollisuuksia. Tutustu vaihtoehtoihimme alla tai ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä sinulle sopivimman ratkaisun.

Pro

Pakettiratkaisu, joka toteutetaan yrityksen ilmeen, värimaailman ja logojen mukaisesti.

Alkaen
199/kk
+ 4900 € kertamaksu
Tutustu ja tilaa nyt
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarjouspyynnöt
 • Suosikit
 • Volyymiin perustuva hinnoittelu
Suosituin

Business

Paketti tarjoaa enemmän sisällytettyjä ja valinnaisia laajennusmoduuleita. Tämä paketti ei salli rakenteellisia muutoksia ulkoasuun, mutta sisältää suunnittelutyön, tarkastuksen sekä toteutuksen.

Alkaen
349/kk
+ 9900 € kertamaksu
Tutustu ja ota yhteyttä
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Pääsy REST API -rajapintaan
 • Monikielinen tuki
 • Asiakaskohtaiset hinnat
 • Räätälöity design

Enterprise

Täysin räätälöity B2B-verkkokauppa, mikäli vaatimukset kaupalle ovat laajat. Tyypillisesti projekti alkaa määrittelyprojektilla, jossa toteutus suunnitellaan yksityiskohtaisemmin.

Pyydä tarjous
Tutustu ja ota yhteyttä
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Useat varastot
 • Kanta-asiakasohjelma
 • Rahtilaskuri
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat vuosittaiseen laskutukseen.

Rakennamme myyvän WooCommerce-verkkokaupan

WooCommerce on WordPress-käyttöjärjestelmän avoimen lähdekoodin lisäosa, jonka avulla voimme rakentaa juuri liiketoimintasi tarpeita vastaavan verkkokaupan. Tarjoamme laadukkaan teknisen toteutuksen ja jatkokehityksen, luotettavan teknisen tuen ja ylläpitopalvelut sekä digimarkkinoinnin palvelut myyntisi edistämiseksi.

Luotettavuus ja skaalautuvuus vakuuttivat valitsemaan Lianan

Toteutimme Royal Orchid Winelle laajan verkkokauppauudistuksen. Kaupan uudelleensuunnittelussa kiinnitettiin huomiota sekä sen käytettävyyteen, mobiiliystävällisyyteen että yleisilmeeseen. Koska yrityksellä on laaja tuotetarjonta, on erityisen tärkeää, että verkkokauppaa on helppo hallita ja päivittää.

Käynnistä B2B-liiketoimintasi tehokkaasti

B2B-liiketoiminnan pyörittämiseen verkossa pätevät omat lainalaisuutensa. Kun suunnitelmissasi on yrityksille suunnatun verkkokaupan avaaminen, pidä mielessä nämä viisi neuvoa.

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää verkkokauppasi kasvattamisesta sekä lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut