Viidakkostore™ - Tehoalusta pieniin ja suuriin verkkokauppoihin

ViidakkoStore™ - Tehoalusta pieniin ja suuriin verkkokauppoihin

ViidakkoStore™ - Tehoalusta pieniin ja suuriin verkkokauppoihin Terttu Niutanen Meistä tuntuu, että voimme luottaa kumppaniimme. Ongelman ilmetessä Lianan tekninen tuki auttaa aina. Heidän asiakaspalvelunsa on superhyvää! Terttu Niutanen Viestintäpäällikkö, Sinebrychoff

ViidakkoStore™ tekee sähköisen myynnin helpoksi. Verkkokaupan sisällön ylläpito ei vaadi ohjelmointitaitoja, kauppiaana voit siten rauhassa keskittyä omaan osaamisalueeseesi ja luottaa siihen, että tekniikka toimii taustalla. Tuotevalikoimaa, kaupan asetuksia ja tilauksia voit hallita haluamasi selaimen välityksellä – ajasta ja paikasta riippumatta. Alustan räätälöitävyys ja kattavat lisäominaisuudet takaavat, että kauppa muovautuu aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ViidakkoStore.fi

Räätälöitävä kauppa monipuolisilla lisäominaisuuksilla

ViidakkoStore on alustana juuri niin valmis paketti tai räätälöity kokonaisuus kuin asiakkaan tarve vaatii.

Tarvittaessa kauppa saadaan nopeasti pystyyn valmiin mallin pohjalta, muokaten kokonaisuuden asiakkaan graafista ilmettä vastaavaksi. Haluttaessa ViidakkoStore-alusta on kuitenkin sekä toiminnallisuuksiltaan että ulkoasultaan täysin räätälöitävissä. Räätälöitävyys mahdollistaa myös kaupan kehittämisen: kauppiaana voit lähteä liikkeelle perusominaisuuksilla ja viedä verkkokauppaasi eteenpäin tarpeiden ja kaupankäynnin kehittyessä. Alustan monipuolisuudesta kauppasi kehittyminen ei kuitenkaan jää kiinni.

Kaikki tärkeät integraatiot samalta alustalta

Erityisesti suuremmat verkkokaupat tarvitsevat usein käyttöönsä alustan, joka mahdollistaa kattavat integraatiot taustajärjestelmiin.

Integraatioiden avulla voidaan helpottaa monella tapaa verkkokauppiaan arkea, yhdistäen sähköisen kaupan jouhevasti vaikkapa kivijalkamyymälässä käytettyyn kassajärjestelmään. ViidakkoStore keskustelee jo nykyisellään sujuvasti useiden, muun muassa markkinointiin, kassaliikenteeseen ja logistiikkaan liittyvien palveluiden kanssa. Lianan vahva tuotekehitystiimi mahdollistaa aina tarvittaessa myös täysin uusien integraatioiden toteutuksen.

Henkilökohtainen palvelu ja päivittyvä alusta

ViidakkoStore-alusta tarjotaan aina SaaS (Software as a Service) -palveluna.

Software as a Service -palvelumalli sisältää lupauksen siitä, ettei asiakkaiden tarvitse painiskella yksin mahdollisten ongelmien kanssa. Tekniseen tukeen saat meillä helposti yhteyden puhelimella, sähköpostilla tai Online chatin avulla, samoin kuin muihin digiviestinnän ja sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoihimme. Itse verkkokauppa-alustan automaattiset päivitykset sisältyvät palvelumalliin: alusta ei näin ollen vanhene käsiin vaan päivittyy sitä mukaa, kun digiviestinnän maailma ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat.

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

RIL

RIL

RIL on rakennus- ja kiinteistöalan diplomi-insinöörien ja teekkareiden vuonna 1934 perustettu valtakunnallinen järjestö.

Aukia

Aukia

Aukia-ketjun myymälät toimivat Moda ja Jim&Jill nimillä ympäri Suomea.

Väritukku Oy

Väritukku Oy

Väritukku Oy on Suomen johtavan sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistuneen Värisilmä-ketjun keskusliike. Väritukun omistavat yksityiset Värisilmä-liikkeet.

Pipelife Finland Oy

Pipelife Finland Oy

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai lue lisää osoitteessa ViidakkoStore.fi!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai lue lisää osoitteessa ViidakkoStore.fi!

Ota rohkeasti yhteyttä sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoihimme tai tutustu ViidakkoStoreen tarkemmin tuotesivustolla osoitteessa Viidakkostore.fi.

Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn ja näin tutustua alustaamme omin silmin. ViidakkoStorea kehittäessämme olemme pitäneet alusta alkaen mielessä, ettei verkkokauppa myy itse itseään. Siksi alustamme ei ole ainoastaan teknisesti toimiva, vaan mahdollistaa myös tehokkaaan myynnin ja verkkokaupan markkinoinnin. ViidakkoStore mukautuu moneen ollen silti käyttäjälleen kätevä ja helppo hallinnoida.

Ota yhteyttä Viidakkostore.fi