Sähköpostimarkkinoinnin työkalu

LianaMailer

Sähköpostimarkkinointisi optimointi on helppoa LianaMailerin analytiikkaa ja tekoälyä hyödyntäen. Kotimaisen sähköpostimarkkinointityökalun avulla voit vaivattomasti luoda näyttäviä uutiskirjeitä ja varmistaa, että viestisi saavuttavat oikeat vastaanottajat oikeaan aikaan. LianaMailer mahdollistaa GDPR-ystävällisten kontaktilistojen helpon keräämisen ja ylläpidon, joten onnistuneiden sähköpostimarkkinointikampanjoiden luominen on vaivatonta.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Kaksi editoria käytössäsi

LianaMailer tarjoaa kaksi tehokasta uutiskirje-editoria. Teemme organisaatiollesi räätälöidyn uutiskirjepohjan, joka mukailee brändiäsi jokaista yksityiskohtaa myöten. Vaihtoehtoisesti saat käyttöösi laajan valmiiden uutiskirjepohjien kirjaston, josta voit valita uutiskirjepohjia ja muokata niitä vaivattomasti tarpeidesi mukaan.

Kotimainen sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailer

Brändisi mukainen uutiskirjepohja

  • Kun haluat räätälöidyn uutiskirjemallin, joka on ainutlaatuinen ja ottaa huomioon pienimmätkin brändiohjeistuksesi.
  • Elementtien asettelu, värit ja muut yksityiskohdat pysyvät samana jokaisessa uutiskirjeessä.
  • Mahdollisuus käyttää uutiskirjeessä henkilökohtaisia sisältöosioita ja RSS-syötteitä sivustoltasi.
Kotimainen sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailer

Uutiskirjepohjien kirjasto käytössäsi

  • Käytä mallieditoriamme, kun haluat hyödyntää valmiiksi suunnittelemiamme uutiskirjepohjia ja muokata niitä vapaasti tarpeidesi mukaan. 
  • Voit joustavasti muokata uutiskirjeesi pienimpiäkin yksityiskohtia elementtien muotoilusta eri taustaväreihin ja fontteihin.
  • Hyödynnä, kun haluat luoda erilaisia uutiskirjeversioita esimerkiksi erilaisia kampanjoita tai kirjeitä varten.

Data helposti saatavillasi

Markkinoinnissa tulosten mittaaminen ja raportointi tärkeää. LianaMailerin laajan raportointityökalun avulla voit seurata, analysoida ja optimoida jokaisen uutiskirjeen onnistumista. Miksi yksi lähetysaika toimi toista paremmin tai miksi yhtä linkkiä klikattiin toista enemmän.

  • Avaus- ja klikkaussuhde
  • Lämpökartat
  • A/B-testaus
  • Tilastot sähköpostiohjelmistojen ja mobiilin/työpöytäkoneiden käytöstä.

LianaMailerin helppokäyttöisyys on tehnyt työstämme sujuvampaa. Lisäksi hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme entistä paremmin.

Juuso Laitala
Markkinointipäällikkö, Kontram

Aloita sähköpostimarkkinointi Suomen parhaalla uutiskirjetyökalulla*

*Tivin vertailu 11/2021

uutiskirjeen rakenne liana
LianaMailerin uutiskirjepohjassa on sisäänrakennettu AI-avustaja jonka avulla voit kirjoittaa uutiskirjesisältöä tekoälyä hyödyntäen. Sisällön tuottaminen on tehokasta ja hauskaa.
LianaMailerin helppokäyttöisen Drag & drop -editorin avulla rakennat uutiskirjeesi helposti. Voit järjestellä teksti- ja kuvasisällöt haluamallasi tavalla ja lisätä kuvatiedostoja viestiin vaikka suoraan työpöydältäsi. Sinun tarvitsee vain järjestellä haluamasi osiot paikalleen, lisätä sisältö ja painaa lähetä-nappia.
Sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailerin avulla noudatat GDPR-tietosuoja-asetusta ja kommunikoit läpinäkyvästi. Euroopassa sijaitsevat palvelimet mahdollistavat viestinnän asiakkaillesi ympäri maailman.
Laadukkaat palvelimemme mahdollistavat viestien korkean läpimenoprosentin ja pienentävät kirjeidesi todennäköisyyttä päätyä roskapostikansioon. Voit lähettää viestisi omalla domainilla – DomainKeys Identified Mail (DKIM) ja Sender Policy Framework (SPF) parantavat sähköpostiesi toimitettavuutta.
Tarjolla on valmiita integraatiota usean eri CRM-järjestelmän, analytiikkatyökalujen ja muiden ohjelmistojen kanssa.
LianaMailerin käyttäjänä saat tueksesi oman yhteyshenkilön sekä ystävällisen ja suomenkielisen teknisen tuen, jotka auttavat sinua aina tarvittaessa. Asiakkaanamme käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Viestien luominen LianaMailerilla on huoletonta, sillä sama uutiskirje skaalautuu helposti niin mobiili- kuin desktop-versioksi. Hyvät kuvat, GIF-tiedostot videolinkkeinä, napakat otsikot ja tarvittaessa nostoaiheita lisää avaavat ingressit varmistavat huomioarvion kirjeen sisältämille infoille.

Tea Siikonen
Yritysviestintä- ja vastuullisuuspäällikkö, MTV Oy

Monipuolisia uutiskirjeitä videosisällöt edellä

Uutiskirjeen luominen LianaMailerilla on koettu MTV:n sisäisessä viestinnässä helpoksi ja huolettomaksi. LianaMailerin raporttien ansiosta jokaisen uutiskirjeen onnistumista voidaan seurata ja analysoida tarkasti. Tämän ansiosta MTV:llä koetaankin että Lianan sähköpostimarkkinoinnin työkalulla uutiskirjeviestintä on jatkuva oppimisprosessi, jossa voi tulla aina paremmaksi.

LianaMailerilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä

LianaMailer soveltuu sähköpostimainontaan sekä B2B- ja B2C-yrityksille että järjestöille ja valtionhallinnon organisaatioille. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat LianaMailerin helppokäyttöisyyteen, kattaviin raportteihin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

Asiakkaita

3500+

NPS

72

Tukipalvelut

4.5/5

Capterra

4.6

Jätä yhteydenottopyyntö

Liana®Cloud