Uutiskirjetyökalulla vauhditat liiketoimintaasi

Kotimainen ja GDPR-yhteensopiva Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki modernin uutiskirjemarkkinoinnin vaatimukset.

lianamailer uutiskirjetyökalu

Aloita uutiskirjemarkkinointi Suomen parhaalla työkalulla*

*Tivin vertailu 11/2021

Videolla esitellään Liana Technologiesin uutiskirjeimarkkinoinnin työkalu, LianaMailer. 

uutiskirjeen rakenne liana
LianaMailerin helppokäyttöisen Drag & drop -editorin avulla voit koota uutiskirjeesi helposti. Voit järjestellä teksti- ja kuvasisällöt haluamallasi tavalla ja lisätä kuvatiedostoja viestiin vaikka suoraan työpöydältäsi. Sinun tarvitsee vain järjestellä haluamasi osiot paikalleen, lisätä sisältö ja painaa lähetä-nappia.
Aloittaessasi LianaMailerin käytön saat käyttöösi yksilöllisesti sinulle luodut uutiskirjepohjat, jotka mukailevat brändisi ilmettä ja samalla ilmeellä toteutetun uutiskirjeen tilaussivun, jonka voit upottaa esimerkiksi verkkosivuillesi tai sosiaaliseen mediaan.
Laadukkaat palvelimemme mahdollistavat viestien korkean läpimenoprosentin ja pienentävät uutiskirjeidesi todennäköisyyttä päätyä roskapostikansioon. Voit lähettää viestisi omalla domainilla – DomainKeys Identified Mail (DKIM) ja Sender Policy Framework (SPF) parantavat uutiskirjeidesi toimitettavuutta.
Uutiskirjetyökalumme avulla noudatat GDPR-tietosuoja-asetusta ja kommunikoit läpinäkyvästi. Euroopassa sijaitsevat palvelimet mahdollistavat viestinnän asiakkaillesi ympäri maailman.
Tarjolla on valmiita integraatiota usean eri CRM-järjestelmän, analytiikkatyökalujen ja muiden ohjelmistojen kanssa.
LianaMailerin käyttäjänä saat tueksesi oman yhteyshenkilön sekä ystävällisen ja suomenkielisen teknisen tuen, jotka auttavat sinua aina tarvittaessa. Asiakkaanamme käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Seuraa, analysoi ja kehitä

Markkinointitulosten mittaaminen on tärkeää. Uutiskirjepalvelun avulla voit seurata, analysoida ja optimoida markkinointisi tehokkuutta raporttien perusteella:

  • Avaus- ja klikkaussuhde 
  • Lämpökartat
  • A/B-testaus
  • Tilastot sähköpostiohjelmistojen ja mobiilin/työpöytäkoneiden käytöstä.

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaMailerilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä: B2B- ja B2C-yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat uutiskirjemarkkinoinnin työkalun helppokäyttöisyyteen, kattaviin raportteihin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

Asiakkaita

3500+

NPS

72

Tukipalvelut

4.5/5

Capterra

4.6

Uutiskirje nostaa esille päivän polttavimmat puheenaiheet

Uutiskirje on saanut lukijoilta positiivisen vastaanoton, ja tyytyväisyys kirjeeseen on nähtävissä myös uutiskirjepalvelun analytiikasta:

  • Uutiskirjeen tilaajakanta on lähes tuplaantunut vuoden aikana
  • Kirjeiden keskimääräinen avausprosentti (OR) on yli 25 % ja klikkausprosentti (CTR) yli 8 %
  • Uutiskirjeellä on noin 300–500 uutta tilaajaa viikossa pelkästään orgaanisen liikenteen kautta
  • Kirjeen tilauksia perutaan vain vähän

Varaa tapaaminen Lianan asiantuntijan kanssa