Tiedota ja näy!

Suomen johtavan tiedotejakelupalvelu ePressin kautta saat välitettyä tiedotteet medialle helposti, nopeasti ja laajasti. Tarjoamme myös tiedotteiden julkaisupalvelua.

Lianan ratkaisu tiedotejakeluun

Tehoa tiedottamiseen ePressin tuella

  • Monikanavainen: Tavoita yhdellä kertaa toimittajat, toimitukset, mielipidevaikuttajat ja sosiaalisen median kanavat.

  • Ajantasainen mediakanta: Tuhansien kontaktien mediakanta, jota oma informaatikkotiimimme pitää ajan tasalla.

  • Oikeat kohderyhmät ja tittelit: Journalistit, toimitukset ja vaikuttajat saavutat maan, maakunnan, toimialan tai kielen mukaan. 

  • Tietoturva: Luotettavat, hyvämaineiset palvelimet ja GDPR-ystävälliset järjestelmät.

Pyydä ePressi-demo ›

Tiedota niin usein kuin haluat

Tavoita oikeat kohderyhmät

Näy monikanavaisesti

Kasvata tunnettuutta ja vahvista suhteita mediaan

Toimittajakyselyymme vastanneista lähes 90 % pitää erittäin tai melko hyödyllisen sitä, että heitä kiinnostavat yritykset ja yhteisöt tiedottavat aktiviisesti. Moni toimittaja kertoo käyttävänsä tiedotejakelupalvelua juttujen aineistopankkina.

"Aktiivinen tiedottaminen on johtanut useaan mediaosumaan. Sidosryhmämme ovat kiitollisia, kun saavat ajankohtaista tietoa konseptimme ja yrityksemme edistymisestä tiedotteidemme kautta."

Juri Laurila, Arctic Smart Village Oy

 

Tiedotekampanjan tuoma mediahuomio siivitti miljoonarahoitukseen

Sangen päätti käyttää joukkorahoituksen vetoapuna ammattimaista tiedotepalvelua. Tiedotteen lähettäminen nähtiin helppona ja kustannustehokkaana tapana saavuttaa näkyvyyttä ja potentiaalisia rahoittajia. Kumppaniksi valikoitui Liana Technologies, jonka Liana®Cloud PR & Media -ratkaisun tiedotejakelupalvelun avulla tiedotteet saatiin kohdennettua tarkasti aiheesta kiinnostuneille journalisteille ja toimitettua luotettavasti perille.

Vai riittäisikö vain tiedotepaketti?

Mikäli organisaatiollasi on tiedotettavaa muutamia kertoja vuodessa, suosittelemme vuosipakettejamme. Valikoimasta löytyy kolmen kertatiedotteen vuosipaketti hintaan 95 €/kk + alv (säästöä 85€), viiden kertatiedotteen vuosipaketti hintaan 150 €/kk + alv (säästöä 260€) sekä yksittäisiä kertatiedotteita.

Tilaa tiedotepaketti tai kertatiedote ›

Varaa tapaaminen tai kysy lisätietoja

Kiinnostaisiko sinua myös mediaseuranta?

PR äänensävyanalyysi
  • Seuraa medianäkyvyyttä: Valitsemiesi avainsanojen avulla seuraat, mitä eri medioissa, blogeissa ja foorumeissa tapahtuu ja paljonko saat medianäkyvyyttä.
  • Someseuranta: Mediaseurantatyökalu hallitsee myös sosiaalisen median seurannan. Seuraa somemainintoja ja näkyvyyttäsi eri alustoilla.
  • Analysoi äänensävyä: Seuraa, millä äänensävyllä uutisissa kirjoitetaan organisaatiostasi ja niistä teemoista, joista olet kiinnostunut.
  • Seuraa kilpailijoita: Selvitä, mitä kilpailijoistasi ja toimialastasi kirjoitetaan mediassa.

Varaa demo ›

Lianaan luottaa yli 3 500 yritystä ja yhteisöä ympäri maailman