Sähköpostimarkkinoinnin työkalulla vauhditat liiketoimintaasi

Kotimainen ja GDPR-yhteensopiva Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki modernin sähköpostimarkkinoinnin vaatimukset.

Aloita sähköpostimarkkinointi Suomen parhaalla uutiskirjetyökalulla*

*Tivin vertailu 11/2021

Videolla esitellään Liana Technologiesin sähköpostimarkkinoinnin työkalu, LianaMailer. 

uutiskirjeen rakenne liana
Aloittaessasi LianaMailerin käytön saat käyttöösi yksilöllisesti sinulle luodut uutiskirjepohjat, jotka mukailevat brändisi ilmettä ja samalla ilmeellä toteutetun uutiskirjeen tilaussivun, jonka voit upottaa esimerkiksi verkkosivuillesi tai sosiaaliseen mediaan.
LianaMailerin helppokäyttöisen Drag & drop -editorin avulla voit koota uutiskirjeesi helposti. Voit järjestellä teksti- ja kuvasisällöt haluamallasi tavalla ja lisätä kuvatiedostoja viestiin vaikka suoraan työpöydältäsi. Sinun tarvitsee vain järjestellä haluamasi osiot paikalleen, lisätä sisältö ja painaa lähetä-nappia.
Laadukkaat palvelimemme mahdollistavat viestien korkean läpimenoprosentin ja pienentävät uutiskirjeidesi todennäköisyyttä päätyä roskapostikansioon. Voit lähettää viestisi omalla domainilla – DomainKeys Identified Mail (DKIM) ja Sender Policy Framework (SPF) parantavat sähköpostiesi toimitettavuutta.
Uutiskirjetyökalumme avulla noudatat GDPR-tietosuoja-asetusta ja kommunikoit läpinäkyvästi. Euroopassa sijaitsevat palvelimet mahdollistavat viestinnän asiakkaillesi ympäri maailman.
Tarjolla on valmiita integraatiota usean eri CRM-järjestelmän, analytiikkatyökalujen ja muiden ohjelmistojen kanssa.
LianaMailerin käyttäjänä saat tueksesi oman yhteyshenkilön sekä ystävällisen ja suomenkielisen teknisen tuen, jotka auttavat sinua aina tarvittaessa. Asiakkaanamme käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Seuraa, analysoi ja kehitä

Markkinoinnissa tulosten mittaaminen ja raportointi on tärkeää. LianaMailerin avulla voit seurata, analysoida ja optimoida email-markkinointisi tehokkuutta:

  • Avaus- ja klikkaussuhde
  • Lämpökartat
  • A/B-testaus
  • Tilastot sähköpostiohjelmistojen ja mobiilin/työpöytäkoneiden käytöstä.

 

LianaMailerilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä

Sähköpostimainontaa B2B- ja B2C-yrityksille, järjestöille ja valtionhallinnon organisaatioille. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat LianaMailerin helppokäyttöisyyteen, kattaviin raportteihin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

Asiakkaita

3500+

NPS

72

Tukipalvelut

4.5/5

Capterra

4.6

Positiivisia uutisia asiakkaille uutiskirjeiden välityksellä

Tuote- ja palvelukaupan yhdistys ETU toteutti mittavan digitalisoinnin brändi- ja strategiauudistuksen yhteydessä. Käyttöön otettiin esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnin ratkaisu Liana®Cloud Email Marketing, jonka kautta ETU hoitaa jäsenviestintäänsä edustamilleen toimialoille, joihin kuuluu noin 400 vähittäis- ja tukkukaupan jäsenyritystä. Yhdistys pyrkii jatkuvasti lajentamaan uutiskirjeviestintäänsä myös alan vaikuttajiin, ja saamaan viranomaisia ja päättäjiä uutiskirjetilaajiksi.

Varaa tapaaminen tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä Lianan myyntiin

[email protected]
+358 10 387 7053

Koskeeko asiasi tukipalveluita? Ota yhteyttä tukeen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Mistä työkalusta tai palvelusta olet kiinnostunut?

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut