Lataa muistilista

Sähköpostimarkkinoinnin muistilista

Sähköpostimarkkinoinnin muistilista

Tuntuuko toisinaan siltä, että uutiskirjeitä luodessa on liikaa vaiheita muistettavana?

Käyttämällä tätä muistilistaa et unohda vaiheita ja varmistat, että teet jokaisen tärkeän toimenpiteen, jotta viestisi tavoittavat oikeat ihmiset oikeilla viestillä.

Tässä pieni vilkaisu siihen, mitä löydät muistilistasta:

  • Tarkista linkit: Varmista, että ulkoiset linkit toimivat ja että CTA:t sisältävät linkit. Jos mahdollista, sisällytä linkkejä myös niitä vastaaviin kuviin. 
  • Mobiilioptimointi: Varmista, että uutiskirjepohjasi on responsiivinen ja näyttää hyvältä mobiililaitteissa.
  • Domain-asetukset: Viestien läpimenon takaamiseksi varmista, että domainin SPF-, DKIM- ja DMARC-asetukset ovat kunnossa.
  • A/B-testaus: Tee jatkuvaa testausta eri elementeillä (otsikot, sisältö, CTA:t) tulevien kampanjoiden tehokkuuden optimoimiseksi.

Lataa opas

Haluaisitko keskustella asiantuntijamme kanssa markkinoinnin ja viestinnän teknologioiden ja palveluiden tarpeistasi?
Receiver email

Saat oppaan käyttöösi tilaamalla Lianan Digimarkkinoijan uutiskirjeen. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä digitaaliseen viestintään. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Liana Technologiesin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.