Tilaa kurssi

3-päiväinen sähköposti­markkinoinnin kurssi

Tervetuloa sähköpostimarkkinoinnin kurssille!

Tämä kolmipäiväinen kurssi tarjoaa sinulle runsaasti materiaaleja sähköpostimarkkinoinnin perustaitojen kehittämiseen. Kurssin aikana kuulet parhaat vinkit ja käytännön esimerkit uutiskirjeen sisällön luomiseen, viestien personointiin sekä sähköpostimarkkinoinnin tulosten parantamiseen. Lisäksi neuvomme, kuinka varmistat uutiskirjeidesi saavutettavuuden ja toimitettavuuden.

Saat jokaisena kolmena kurssipäivänä sähköpostiisi uutiskirjeen, johon on koottu sopivankokoinen tietopaketti rajatusta sähköpostimarkkinoinnin aihealueesta.

  • Päivä 1: Tärkeimmät elementit kuntoon – otsikko, toimintakehoitukset, design ja sähköpostimarkkinoinnin strategia.
  • Päivä 2: Laitetaan tuloksesi kasvuun – kirjeiden personointi, avaus- ja klikkausprosentti sekä markkinoinnin automaatio.
  • Päivä 3: Varmistetaan kirjeidesi toimitettavuus – uutiskirjetilaajat, saavutettavuus sekä DKIM ja SPF.

Lataa opas

Receiver email

Saat kurssisisällön käyttöösi tilaamalla Liana Technologiesin digimarkkinoijan uutiskirjeen. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä digitaaliseen viestintään. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Liana Technologiesin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.