Lataa opas

Markkinoijan ja viestijän opas tekoälyyn 2.0 [+kyselyn tulokset]

Markkinoijan ja viestijän opas tekoälyyn -kansi, jossa robotti

Markkinoijan ja viestijän opas tekoälyyn antaa sinulle pikaopastuksen tekoälyn saloihin. 2.0-versioon on sisällytetty uusia kehitysaskeleita, käyttötapoja ja mitä lähitulevaisuudessa on odotettavissa tekoälyn saralla, unohtamatta lainsäädäntöä.

Oppaassa käymme läpi:

  • Tekoälyn perusteet

  • Miten markkinoijat ja viestijät käyttävät tekoälyä työssään

  • Erilaiset työkalut avustamassa markkinoijan ja viestijän työtä

  • Tekoälyn tulevaisuuden näkymät ja huolenaiheet

Lisäksi oppaassa on mukana markkinoijille ja viestijöille tekemämme kyselyn uusimmat tulokset. Olemme saaneet yhteensä jo noin tuhannelta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiselta vastauksia siihen, miten Suomessa markkinoinnissa ja viestinnässä tekoälyä tällä hetkellä hyödynnetään.

 


 

Kaipaatko inspiraatiota tekoälyn hyödyntämiseen? Katso webinaari!

"Tekoälyn mahdollisuudet markkinoinnissa – Neste toteutti kampanjan tekoälyllä" -webinaarissa Nesteen Mika Hyötyläinen kertoi tekoälyn monista mahdollisuuksista, sekä jakoi kokemuksensa heidän tekoälyavusteiseen markkinointikampanjaan liittyen.

Katso webinaaritallenne ›

Lataa opas itsellesi

Haluaisitko keskustella asiantuntijamme kanssa markkinoinnin ja viestinnän teknologioiden ja palveluiden tarpeistasi?
Oletko Lianan asiakas?

Saat oppaan käyttöösi tilaamalla Liana Technologiesin digimarkkinoijan uutiskirjeen. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä digitaaliseen viestintään. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Liana Technologiesin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.